Vakka-Suomen Aluesanomat

Tänään on 03.12.2021

Lisätty su 6.10.2013

Se on siinä

Tämä "uutinen" on ainakin toistaiseksi viimeinen aluesanomat.fi -sivustolla. Toimituskunta siirtyy muiden haasteiden pariin. Joku sanoisi tähän, että aikansa kutakin. Haluankin kiittää kaikkia mukavia lukijoitamme yhteisistä ajoista. Teidän vuoksenne olemme sivustoa ylläpitäneet. Moikataan kun tavataan. Eikä sitä koskaan kannata sanoa "ei koskaan" :)Mukavaa loppusyksyä
Rainer Tähtinen

Lisätty pe 6.9.2013

Uusikaupunki puolitti tukensa nuorkauppakamarin itsenäisyyspäivän vastaanottoon Laitilassa

Vakka-Suomen Nuorkauppakamari toivoo Vakka-Suomen kuntia apuun itsenäisyyspäivän vastaanoton kustannusten maksajaksi. Uusikaupunki oli laskenut väestöosuudekseen kuntien osuudeksi ilmoitetusta 7.000 eurosta 3.780 euroa. Kaupunginhallitus päätti maanantaina suostua puoleen eli 1.890 euroon.

Lisätty pe 6.9.2013

Ensi lauantaina ajetaan Uusikaupunki-ralli

Ensi lauantaina ajettava Uusikaupunlki-ralliin on rallin F-cupin osakilpailu. Cup-sarjalaisten lisäksi tarjolla on kaikille luokkia autosta ja lisenssiluokasta riippumatta.

Lisätty ke 4.9.2013

Uusikaupunki antaa konserniohjausta varattomalle yhtiölleen

Varattomana eteenpäin sinnitellyt Kiinteistö Oy Pyhämaan Pientalot on siirtynyt Uudenkaupungin kaupunginhallituksen murheeksi. Maanantaina hallituksessa esillä ollut lisäasia pantiin syrjään ja vaihdettiin kaupunginjohtaja Atso Vainion ehdotukseen konserniohjauksen antamisella kiinteistöyhtiölle.

Lisätty ti 3.9.2013

Uusikaupunki: Koko henkilöstö lomautetaan

Uudenkaupungin kaupunginhallitus päätti maanantaina lomauttaa koko henkilöstönsä heikon taloustilanne pakottamana.

Lisätty ti 3.9.2013

Laitila jää odottamaan uusia sote-linjauksia, kuntakumppanien löytymisellä pian jo kiire

Lisätty ti 3.9.2013

Teollisuudella menee hyvin, huippuosaaminen esittäytyy

Uusikaupunkilaisen teollisuuden tulevaisuudennäkymät ovat kääntyneet jälleen positiivisiksi. Kaupungin merkittävän työllistäjän, Valmet Automotiven uuden Mercedes Benz -sarjan tuotanto käynnistyi elokuun lopussa. Lisäksi HUB logisticsin logistiikkakeskus ja Finnproteinin soijatehdas aloittavat toimintansa lokakuussa. Ensi keskiviikkona autotehtaalla ja logistiikkakeskuksessa on avoimet ovet yleisölle.

Lisätty ma 2.9.2013

Yrittäjät: kuntien palveluiden ulkoistaminen vauhtiin vapaakuntakokeilulla

Suomen Yrittäjät esittää vapaakuntakokeilua, jotta palveluita päästään ulkoistamaan vauhdikkaammin. Yrittäjien paikallisyhdistyksien kutsumana yrittäjät ja valtuustot tapaavat yli 200 kunnassa. Uudessakaupungissa paikallinen yrittäjäyhdistys tapaa valtuuston torilla ensi torstaina. Paikallisyhdistys on nostanut teemaksi kaupungin ja yritysten kohtalonyhteyden: elinkeinopolitiikan suuntaviivoineen. Torilla aiotaan myös allekirjoittaa ”Sitoumus yrittäjyyden puolesta”.

Lisätty pe 30.8.2013

Mersun tuotanto alkoi U:gissa

Valmet Automotive on käynnistänyt Mercedes-Benzin A-sarjan valmistuksen tehtaallaan Uudessakaupungissa. Valmistussopimuksen mukaan tehtaalla valmistetaan yli 100.000 A-sarjan autoa vuosina seuraavan kolmen ja puolen vuoden aikana.

Lisätty pe 30.8.2013

Kh valinnan edessä: huutokauppa, selvitystila tai lisää rahoitusta

Uudenkaupungin kaupunginhallitus ottaa maanantaiseen kokoukseensa lisäasiaksi Pyhämaalle Tontonmäentien varteen kolmisen vuotta sitten rakennettujen seitsemän omakotitalon kohtalon.

Lisätty pe 30.8.2013

TS: Mies ampui marjametsässä ollutta koululaista jalkaan Uudessakaupungissa

Koulun kanssa mustikkametsässä ollutta tyttöä ammuttiin eilen jalkaan Uudessakaupungissa, kertoo Turun Sanomat tänään.

Lisätty pe 30.8.2013

Uusikaupunki säästää ja lisää tulojaan tänä vuonna 852.000 euroa

Uudenkaupungin kaupunginhallituksen keräämä tämän vuoden käyttötalouden säästötoimenpiteiden ja tulojen lisäysten yhteisvaikutus on noin 852.000 euroa. Henkilöstösäästöistä päätetään yt-neuvottelujen jälkeen.

Lisätty pe 30.8.2013

Kaupunginhallituksen lomautussäästöt tänä ja ensi vuonna yhteensä 1,1 miljoonaa euroa

Ensi maanantaina kokoontuva Uudenkaupungin kaupunginhallitus aikoo lomauttaa kaupungin henkilökuntaa niin, että pakkolomien säästövaikutus on noin 1,1 miljoonaa euroa. Tästä noin 650.000 euroa säästyisi vielä tämän vuoden aikana ja loput 450.000 euroa ensi vuonna. 

Lisätty pe 30.8.2013

Oaj vaatii U:gin päättäjiä luopumaan lomautusaikeista

Opetusalan Ammattijärjestö (OAJ) pitää Uudenkaupungin päätöstä lomauttaa opettajia tyrmistyttävänä. OAJ vetoaakin U:gin päättäjiin, jotta nämä luopuisivat aikeistaan lomauttaa opetus- ja kasvatushenkilöstö jopa kahdeksi viikoksi.

Lisätty to 29.8.2013

Kesä pakettiin: Venetsialaiset, rauhanseminaari ja –soutu – ja tulta taivaalle

Uudessakaupungissa elo-syyskuun vaihteen viikonloppu merkitsee kesäkauden loppua ja vuosittaisia kesäkauden lopettajaisia. Lauantaina Pakkahuoneen vierasvenesatamassa ja tunnelmavaloin valaistun Kaupunginlahden rannan ravitsemusliikkeissä järjestetään kesän päätösjuhla Venetsialaiset, johon kuuluu perinteinen ilotulitus.

Lisätty to 29.8.2013

Uuteenkaupunkiin innovatiivinen ja kierrätystä suosiva vaihtoehto jätteen käsittelylle

Lassila & Tikanoja suunnittelee Uudenkaupungin vanhan kaatopaikan alueelle uudenaikaista materiaalinkäsittelykeskusta, jonka tehtävänä on palauttaa jätteitä ja sivuvirtoja uudelleen käytettäväksi tai hyödynnettäväksi energiana. Hanke on nyt edennyt ympäristövaikutusten arviointimenettely- eli YVA-vaiheeseen.

Lisätty to 29.8.2013

Martoilla valtakunnallinen sienipäivä lauantaina, sienineuvoja U:gin torilla

Varsinais-Suomen Martat ry järjestää lauantaina (31.8. klo 10-13) Uudenkaupungin torilla sieninäyttelyn, tunnistavat sieniä ja antavat käyttövinkkejä. Paikalla on piirin sienineuvoja.

Lisätty ke 28.8.2013

Sosiaali- ja terveysjohtajan virka uudelleen hakuun, terveysjohtajakin haki Raisioon

Uudenkaupungin kaupunginhallitus päätti maanantain panna sosiaali- ja terveysjohtajan viran uudelleen hakuun. Hakuajan puitteissa hakijoita ilmaantui viisi. Jatkoajalla haulle haetaan laajempaa hakijapohjaa. Raision sosiaali- ja terveysjohtajaksi hakenutta U:gin terveyspalvelujen johtajaa Marika Lannetta esitetään viran ensimmäiselle varasijalle.

Lisätty ti 27.8.2013

Sairaanhoitopiiri esittää säästökeinoina palkan alennuksia tai lomautuksia

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri esittää työntekijäjärjestöille ensi viikolla alkavissa yhteistoimintaneuvotteluissa ensisijaisesti paikallista sopimusta, jolla voitaisiin luopua tänä vuonna kertyvistä lomarahoista, jolla kuukausipalkka alennettaisiin määräajaksi tai jolla sovittu palkanlisä alennettaisiin tai poistettaisiin määräajaksi.

Lisätty ti 27.8.2013

Uusikaupunki pysyy Hinku-kuntana, Rauma ottaa ensi askelia

Uudenkaupungin kaupunginhallitus päätti eilen, että kaupunki osallistuu kaupungin tunnettavuutta lisänneeseen Hinku-hankkeeseen myös jatkossa. Alun alkaen kaupunki sitoutui kasvihuonekaasujen 80 prosentin päästövähennykseen vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Lisätty ti 27.8.2013

Lippu salkoon lauantaina, ensimmäisenä Suomen luonnon päivänä

Suomen ainutlaatuista luontoa juhlitaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa, kun Suomen luonnon päivää vietetään ensi lauantaina (31.8.).

Lisätty ti 27.8.2013

Meriväylä työn alle lokakuun alussa

Uudenkaupungin meriväylä lannoitetehdas Yaran satamaan syvennetään 12,5 metriseksi. Työt pääsevät alkuun lokakuun alussa. Kokonaiskustannukset ovat noin 12,5 miljoonaa euroa, josta valtion osuus on 11, Uudenkaupungin kaupungin 1,0 ja Yara Suomi Oy:n 0,5 miljoonaa euroa.

Lisätty ti 27.8.2013

Soijalaiva saapui Hepokariin suoraan Brasiliasta

Finnprotein Oy sai jalostamonsa koekäyttöön ja tuotannon käynnistämiseen ensimmäisen soijapapulastin, kun hollantilainen kuivarahtialus MV Arneborg kiinnittyi Hepokarin satamaan varsin tarkkaan lasketussa aikataulussa maanantaina aamupäivällä.

Lisätty ma 26.8.2013

Hilman hitaat ja Tähden tahdit Walon talolla ensi lauantaina

Lisätty ma 26.8.2013

Heli Laaksosen Aapisrunoilta U:gin kirjastossa

Sanamaija Heli Laaksonen rientää Uudenkaupungin kirjastoon tiistaina 3.9. klo 18. Heli kertoo uudesta aapisestaan, lukee runojaan ja vastailee kuulijoiden kysymyksiin.

Lisätty su 25.8.2013

Seipään SM-kulta Kenttäkarhujen Verneri Vaaralle, Jyskeen Krista Uusi-Kinnala kiekkokultaan

Uudenkaupungin Kenttäkarhujen Verneri Vaara on voittanut kultaa 16- ja 17-vuotiaiden poikien ja tyttöjen SM-kisoissa. Vaaran seipään voitto tulos oli 471. Kisat pidettiin viikonloppuna Turussa. Laitilan Jyskeen suursuosikki Krista Uusi-Kinnala heitti kiekkokultaa.

Lisätty la 24.8.2013

SOK ja Ruokakesko vetivät kaupoista pakastemasikoita hepatiittivaaran vuoksi

SOK ja Ruokakesko ovat vetäneet kaupoista pakastemansikoita niiden hepatiittivaaran vuoksi. Kuluttajien tulee hävittää kotipakastimista Rainbow’n mansikat ja Euroshopperin marjasekoitukset. Marjoja ei saa syödä.

Lisätty la 24.8.2013

Vakka-Suomen Panimon oluet rynnivät kahteen kultaan Helsingissä

Syystober-oluttapahtumassa viime viikonloppuna Helsingin Rautatieasemalla pantiin taas paremmuusjärjestykseen vuoden parhaat kotimaiset oluet. Vakka-Suomen Panimo Oy metsästi itselleen neljässä sarjassa kaksi kultaa, yhden hopean ja kaksi pronssia.

Lisätty la 24.8.2013

Ministeri Ihalainen: Lisää väkeä työ- ja elinkeinotoimistoihin

Lisätty pe 23.8.2013

U:gissa heinäkuussa kaksi konkurssia, 18 menetti työpaikkansa

Lisätty pe 23.8.2013

Ravitsemus osa kehon ja mielen hyvinvointia

Funktionaalisen lääketieteen ja ravitsemuksen asiantuntija Paula Heinonen luennoi aiheesta ”Hyvä fiilis ravinnosta” Uudessakaupungissa keskiviikkona 4.9. Jokaisella on mahdollisuus päästä kuuntelemaan Heinosen luentoa.

Lisätty pe 23.8.2013

Suomen parhaat oluet tulevat tänä vuonna Laitilasta

Laitilan Imperaali Stout on Suomen Paras Olut tänä vuonna. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan oluet voittivat peräti kolme sarjaa ja ottivat yhden kolmossijan kolmatta kertaa järjestetyssä olutkilpailussa.

Lisätty pe 23.8.2013

Kahden hengen kokousmatka Norjaan maksoi lähes 3.000 euroa

Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Juho Savo ja hallituksen jäsen Talvikki Koskinen (sd) osallistuivat touko-kesäkuun vaihteessa Conference of Peripheral Maritime Regions -kokoukseen Bodøssä Norjassa. Matkaraportin mukaan matkan kustannukset olivat yhteensä 2.752 euroa.

Lisätty pe 23.8.2013

U:gin kaupunginhallitus lähtemässä vuokrakerrostalojen vaatimiin kaavamuutoksiin Sorvakossa

Uudenkaupungin kaupunki on kahden asuntotyöryhmän voimalla pohtinut vuokrakerrostalojen tarvetta ja rakentamista kaupunkiin. Tähtäimessä on nyt rakennuspaikka Sorvakkokodin itäpuolella, jonne kohoaisi kaksi vuokrakerrostaloa.

Lisätty pe 23.8.2013

Uusikaupunki aikoo hakea harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta 2,3 miljoonaa euroa

Kaupunginhallitus aikoo hakea harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta 2,3 miljoonaa euroa. Jaossa on 20 miljoonaa euroa. Edellisen kerran Uusikaupunki sai valtion ”köyhäinrahaa” neljä vuotta sitten 1,5 miljoonaa euroa sekä kuntien kustannusten tarkistuksessa viime vuonna 1,8 miljoonaa euroa.

Lisätty pe 23.8.2013

Konkurssipesä luovutti elokuussa osakkeensa Uudellekaupungille

Finndomo Rakennus Oy:n konkurssipesä on luovuttanut elokuussa vastikkeetta 40.000 kiinteistöyhtiön (Kiinteistö Oy Pyhämaan Pientalot) osaketta Uudenkaupungin kaupungille. Alustavan sopimuksen allekirjoittivat konkurssipesän hoitaja Peter Butzow ja kaupunginjohtaja Atso Vainio.

Lisätty to 22.8.2013

Nyt saa sanoa isosta asiasta: Tanskan ja Saksan välinen merenalainen tunneli lausunnoilla

Nopein autoyhteys Tukholmasta Saksaan on syntymässä, sillä Tanskan ja Saksan välille aiotaan rakentaa merenalainen tunneli. Nyt Suomen ympäristöministeriö pyytää näkemyksiä ympäristövaikutusten arvioinnista tästä vedenalaisen tunnelin rakentamisesta.

Lisätty to 22.8.2013

Kirjastossa muistellaan: Eläköön Uudenkaupungin yhteislyseo!

Euroopan rakennusperintöpäivien tämän vuoden teemana Suomessa on rakennusten uusiokäyttö ja sen merkitys: ilman käyttöä jäänyt kohde saa muutoksen myötä uuden elämän rapistumisen sijaan. Uudenkaupungin kirjasto juhlistaa (6.9.) teemaa muistelemalla elämää rakennuksessa sen ollessa lyseokäytössä.

Lisätty to 22.8.2013

Kalannin Säästöpankin uusien asuntolainojen määrä kasvoi selvästi tammi-kesäkuussa

Lisätty ke 21.8.2013

Kunnanhallituksen puheenjohtajasta osa- tai kokoaikainen poliitikko

Kaksi kolmasosaa kuntien valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajista haluaa hallituksen puheenjohtajan olevan osa- tai kokoaikainen poliitikko. Tämä käy ilmi Kuntaliiton kunnille lähettämän kyselyn tuloksista.

Lisätty ke 21.8.2013

Vähemmän esteitä, enemmän elämää

Vanhustyön keskusliiton mukaan yli kolmannes eläkeiässä olevista kokee itsensä toisinaan yksinäiseksi. Yksinäisyys voi johtaa toimintakyvyn heikkenemiseen, masennukseen, laitoshoitoon, muistin heikkenemiseen ja ennenaikaiseen kuolemaan. Nyt on aika ryhtyä tuumasta toimeen.

Lisätty ke 21.8.2013

Viidesosa teiden yövalaistuksista sammutetaan, säästö vuosittain 200.000 euroa

Varsinais-Suomen ely-keskus ottaa tievalaistuksen yöaikaiset sammutukset käyttöön Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa ensi torstain ja perjantain välisestä yöstä alkaen.

Lisätty ke 21.8.2013

Valmet Automotive onnistui hyvin rekrytoinnissa

Valmet Automotiven järjesti heinäkuussa heinäkuun kampanjan, jossa autonvalmistaja haki uusia työntekijöitä. Kampanja tuotti yli 700 hakemusta. Avoimia työpaikkoja oli tarjolla 100. Uusien autonrakentajien valinta on tällä erää saatu päätökseen ja osa valituista on jo koulutuksessa. Myös autotehtaan viereen rakennettava logistiikkakeskus on aikataulussa ja valmistuu lokakuun alussa.

Lisätty ke 21.8.2013

Museovirasto: Useat rakennukset ovat uudenlaisessa käytössä

Rakennusperintöpäivät on julkaissut rakennusten uusiokäyttöä käsittelevän kirjasen. Teos (Eläköön rakennus! Uusi käyttötarkoitus – uusi elämä) perustuu Rakennustietopäivien kyselyyn ja se esittelee noin 60 erilaista tapaa ottaa alkuperäisestä käytöstä poistunut rakennus tai rakennelma uuteen käyttöön.

Lisätty ke 21.8.2013

Opastettuja kävelykierroksia puutalotapahtumassa

Lisätty ke 21.8.2013

Sairaanhoitopiiri tavoittelee yt-neuvotteluista miljoonasäästöjä

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus päätti tiistaina yt-neuvotteluidensa tavoitteista. Talousennusteen mukaisia henkilöstökuluja halutaan vähentää 5,8 miljoonan euron verran. Hallitus päätti, ettei työntekijöiden irtisanomisiin mennä.

Lisätty ti 20.8.2013

Pyhäranta ei lähde Rauman sote-alueeseen, Laitila otti aikalisän

Lisätty ti 20.8.2013

Soijalaiva saapuu tänään Englannin kanaaliin

Lisätty ti 20.8.2013

Maapallo elää keskiviikosta lähtien velaksi, vuositarve 1,5 maapalloa

–Maapallon uusiutuvat luonnonvarat on kulutettu tältä vuodelta loppuun tänään 20. elokuuta. Keskiviikosta lähtien ihmiskunta elää siis uusiutuvien luonnonvarojen suhteen velaksi. Suomalaisten kulutus on reilusti suurempaa kuin mikä on kestävää, kertoivat ympäristöministeriö ja WWF eilen.

Lisätty ti 20.8.2013

Kela sulkee asiointipaikkansa Taivassalossa ja Vehmaalla syyskuun alussa

Kela lopettaa Taivassalon toimiston ja Vehmaan sivupisteen asiakaspalvelun ja korvaa sen lähitoimistojen palvelulla syyskyyn alusta lähtien. Taivassalon ja Vehmaan lähitoimistot ovat Uudessakaupungissa, Raisiossa ja Mynämäessä.

Lisätty ti 20.8.2013

Työttömyys maakunnassa yhä kasvussa, U:gissa työttömyysaste 11,6 prosenttia

Uudenkaupungin työllisyystilanne on pysynyt ennallaan heinäkuussa, mutta heikennyt selvästi maakunnassa. Työttömyysaste oli U:gissa heinäkuun lopussa 11,6 prosenttia, joka se oli myös kesäkuun lopussa. Työttömiä työnhakijoita oli U:gin te-toimistossa heinäkuun lopussa 853, kun heitä kesäkuun lopussa oli 850.

Lisätty ti 20.8.2013

Uudenkaupungin vanhan vesitornin kohtalo askarruttaa

Uudenkaupungin Myllymäellä sijaisevan ja kaupungin keskustan toiseksi korkeimman rakennuksen kohtalo askarruttaa kaupunkilaisia.

Lisätty ti 20.8.2013

Vihannes-Laitilan nauriserässä torjunta-ainejäämä yli sallitun rajan

Uusikaupunkilaisen Vihannes-Laitila Oy:n nauriserässä on todettu torjunta-aineen pitoisuuksia, jotka ylittävät sallitun määrän. Kilon muovipusseihin pakattu tuote (Suomalaisia nauriita – finska rovor) vedetään takaisin.

Lisätty ti 20.8.2013

Sauli Niinistön 65-vuotispostimerkissä näkyy persoona ja asema

Itella Posti Oy julkaisee ensi perjantaina juhlapostimerkin tasavallan presidentti Sauli Niinistön 65-vuotispäivän kunniaksi.

Lisätty su 18.8.2013

Pytinkejä ja puupaatteja ensi viikonloppuna Uudessakaupungissa

Epävakaiselle säälle, pilville ja sadekuuroille on annettu poistumiskäsky ensi viikonlopuksi. Lämpötila on luvannut palata kahdenkymmenen asteen tienoille. Kaupunkipuutalojen avoimet ovet, Keräilymessut, Wanhan tavaran tori ja Puupaatei Pakkiksen rannassa tuovat kaupungin kortteleihin ja kujille satoja asumisympäristöstään kiinnostuneita puutalojen ystäviä.   

Lisätty su 18.8.2013

Vakka-Suomen Panimo ja lounaiset herkut tällä viikolla stadissa

Lounaissuomalainen ruoka esittäytyy lähiruokatapahtumassa ”Herkkujen Suomi”, joka lähi- ja luomuruoan suurtapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille ensi viikolla (22.–24.8.) yli sata lähiruuan tuottajaa ja valmistajaa. Osana ruokatapahtumaa järjestetään myös Oktoberfest-tyyppinen Syystober -olutjuhla.

Lisätty su 18.8.2013

Kahden miljoonan euron uusi tuotantolaitos Vakka-Suomen Panimo Oy:lle

Vajaan vuoden kuluttua Uudenkaupungin Välttitien varteen valmistuu uudet tuotantotilat erikoisoluita valmistavalle Vakka-Suomen Panimo Oy:lle. Viisi vuotta sitten ensimmäiset oluensa valmistanut panimo siirtyy tuolloin kaupungin keskustan tiloistaan noin 1.200 neliön rakennukseen, jonka urakkasopimukset allekirjoitettiin viime perjantaina.

Lisätty la 17.8.2013

Sorsastus alkaa tiistaina, kosteikot merkittäviä metsästykselle

Tärkeimmän riistavesilinnun, sinisorsan, metsästys alkaa ensi tiistaina klo 12 samaan aikaan muiden sorsa- ja vesilintujen metsästyksen kanssa.

Lisätty pe 16.8.2013

Saksalaiset investoijat tarjoavat Fisker-automerkistä 25 miljoonaa dollaria

Fisker Karman prototyypiksi jäänyt uusin avoautomalli Sunset kiinnostaa saksalaisia sijoittajia. Autoalan lehden Autobildin mukaan hampurilainen asianajajan Ingo Voigtin hoteisiin perustettu sijoitusyhtiö on tehnyt 25 miljoonan tarjouksen Yhdysvaltojen energiaministeriölle pelastaakseen automerkin.

Lisätty pe 16.8.2013

Laitilaa kiinnostaa Rauman sote-alueen valmistelu, sitoutumista ei vielä haluta

Laitila on kiinnostunut mukanaolosta Rauman sote-alueen valmistelussa. Ensi maanantaina kokoontuva kaupunginhallitus vastaa Rauman kutsuun, että   Laitila voi olla mukana valmistelussa, mutta ei voi tässä vaiheessa sitoutua tuleviin ratkaisuihin.

Lisätty pe 16.8.2013

Bioenergia ry: Suomessa ennätysmäärä bioneste ja –kaasuhankkeita

Suomessa on ennätysmäärä lähitulevaisuudessa valmistuvia bioneste- ja biokaasuhankkeita. Satoihin miljooniin nousevat laitos- ja muut investoinnit on pitkälti saatu käyntiin valtion tukimekanismien avulla.

Lisätty pe 16.8.2013

Josh Dollard ja Sam McLaurin Korihaiden ensimmäiset jenkkivahvistukset

Uudenkaupungin Korihait on solminut pelaajasopimukset kahden yhdysvaltalaispelaajan kanssa. Jenkit Josh Dollard, 26, ja Sam McLaurin, 23, pelaavat joukkueessa sopimuksen mukaan tulevan pelikauden.

Lisätty pe 16.8.2013

Peltosirkku vähentynyt 99 prosenttia 30 vuodessa

Suomessa peltolintulajien kannat ovat vähentyneet yli 40 prosenttia viimeisen 30 vuoden aikana. Euroopan peltolinnusto on taantunut noin puoleen samassa ajassa. Juuri julkaistut tulokset perustuvat linnuston seurantaan 27 maassa.

Lisätty pe 16.8.2013

Sosiaali- ja terveyspalveluiden lisäsäästöt yhteensä noin 175.000 euroa

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus on päätynyt sosiaalitoimen osalta noin 135.000 euron lisäsäästöihin ja terveyspalveluiden osalta noin 40.000 euron lisäsäästöihin.

Lisätty pe 16.8.2013

Pyhäranta ovet avoinna myös Rauman sote-alueelle

Pyhärannan kunnanhallitus päättää ensi maanantaina osallistuuko kunta Rauman sote-aluetta koskevaan valmisteluun.

Lisätty pe 16.8.2013

Levätilanne hieman kohentunut, Pyhärannassa myrkkylevää

Lounais-Suomen levätilanne on parantunut viime päivien kovan tuulen ansiosta etenkin merialueilla. Viime viikonlopulla ja vielä tämän viikon alussa levähavaintoja tehtiin useita.

Lisätty to 15.8.2013

Rypsiöljy viljellyn kalan rehussa vähentää kalaa syövien altistumista vierasaineille

Rypsiöljypohjaisella rehulla ruokitussa kirjolohessa on vähemmän vierasaineita kuin perinteisellä kalaöljypohjaisella rehulla ruokitussa kalassa ja vähentää siten myös kalaa syövien altistumista pysyville ympäristössä esiintyville vierasaineille, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Lisätty ke 14.8.2013

Uusikaupunki lomauttaa ja vähentää ensi vuonna 50 henkilötyövuotta

Uudenkaupungin kaupunginhallitus teki maanantaina raamipäätöksen lähes koko henkilökuntansa lomautuksista. Lomautukset eivät koskisi opettajia ja hoitoyksiköitä, jotka tuottavat ympärivuorokautista sairaanhoitoa.

Lisätty ke 14.8.2013

Lidl: Kuluttajaa kiinnostaa kasvisten alkuperä

Lisätty ke 14.8.2013

Sairaanhoitopiiri käynnistää koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus päätti tiistaina yksimielisesti, että käynnistään koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Syynä on huono talouden ennuste. Päätös oli yksimielinen.

Lisätty ti 13.8.2013

Ovatko myös soijarekat tulevaisuudessa superrekkoja?

Metsähallitus on hakenut Stora Enson, Metsä groupin ja Ketosen kuljetuksen kanssa Liikenteen turvallisuusvirastolta lupaa ”superrekan” viisivuotiseen käyttökokeiluun Lapissa. Voisivatko myös Porin Tahkoluodon ja Mäntyluodon satamasta Uuteenkaupunkiin soijapapua rahtaavat rekat olla vastaavanlaisia ajoneuvoyhdistelmiä?

Lisätty ti 13.8.2013

Lounais-Suomen rannikolla ja saaristossa viljeltiin viime vuonna 3,6 miljoonaa kiloa ruokakalaa

Suomessa kasvatettiin viime vuonna yhteensä noin 12,7 miljoonaa kiloa kalaa ihmisravinnoksi. Määrä on noin 1,4 miljoonaa kiloa suurempi kuin edellisenä vuonna, mutta arvo hieman edellisvuotta pienempi. Kasvatetusta ruokakalasta 83 prosenttia tuotettiin merialueilla.

Lisätty ma 12.8.2013

Ruokolanjärven kalastuskielto jatkuu vielä neljä vuotta

Uudenkaupungin Ruokolanjärvestä piti tulla vetovoimainen kaupunkikeskustan kalapaikka, joka palvelee niin kaupungin asukkaita, matkailijoita kuin perhokalastajiakin. Kalapaikka oli muuttunut virkatiellään ”kalastuspuistoksi”, joka sai rannoilleen kaiken kalastuksen kaiken kalastuksen vuoden 2017 loppuun saakka kieltävät opastaulut.

Lisätty su 11.8.2013

Uudenkaupungin talous tammi-kesäkuussa 3 miljoonaa tappiollinen

Uudenkaupungin kaupungin puolivuotiskatsaus kertoo kaupungin talouden olleen tammi-kesäkuussa 2,98 miljoonaa euroa tappiollinen, mikä on 46,3 prosenttia talousarviossa ennakoidusta. Tällä vauhdilla tilikauden alijäämä kasvaa loppuvuoden kuluessa runsaaseen 7 miljoonaan euroon.

Lisätty su 11.8.2013

Uusikaupunki jatkanee Hinku-hankkeessa

Kahden kuukauden kesätauolta sorvin ääreen palaava kaupunginhallitus päättää, että Uudenkaupungin kaupunki jatkaa Hinku-hankkeessa. Hankkeen vetäjänä toiminut Reijo Laine espoolaisesta Senior & Sons Oy:stä jatkanee edelleen hankkeen koordinaattorina.

Lisätty su 11.8.2013

Kiihdytyskilpailu ei kiinnostanut mopoautoilijoita

Suomen ensimmäinen mopoautojen kiihdytyskilpailu Hauki Race 2013 Uudessakaupungissa ajettiin Valmet Automotiven radalla. Osallistujia paikalle ilmaantui vain kaksi. Max Lovén voitti yhdellä sekunnilla Ville Arvosen ja pokkasi palkintopytyn.

Lisätty su 11.8.2013

Asukkaat perustivat kansalaisyhdistyksen tuulivoimaloiden tuloa vastaan

Uusikaupunkilaiset ja kiinteistöomistajat ovat perustaneet kansalaisyhdistyksen, joka haluaa tuulivoimalat kauas asutuksesta ja loma-asunnoista. Aloitteen puuhamiehenä on Timo Saario.

Lisätty pe 9.8.2013

Koulut alkavat ensi tiistaina, liikenteessä 155 ekaluokkalaista

Uudenkaupungin peruskoulut alkavat ensi tiistaina (13.8.), jolloin kuuden koulun 1.368 peruskoululaista aloittaa koulutyön. Syyslukukausi päättyy 20.12.

Lisätty to 8.8.2013

Viikonloppuna voi esiintyä ukonilmoja, viileää perjantaista alkaen

Ilmatieteen laitoksen keskiviikkoisen ennusteen mukaan lämmin ja aurinkoinen sää muuttuu epävakaiseksi lännestä alkaen. Etelä-Suomessa sää viilenee perjantaina.

Lisätty to 8.8.2013

Valtion ensi vuoden talousarvion alijäämä paikataan uudella velanotolla

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd) esitteli eilen ministeriönsä ehdotuksen ensi vuoden talousarvioksi. Ehdotus on pääosin huhtikuun kehyspäätöksen mukainen ja sen määrärahojen loppusumma on 53,9 miljardia euroa.

Lisätty to 8.8.2013

Siirtoviivepäivät vähenivät voimakkaasti Vakka-Suomen sairaalassa

Lisätty to 8.8.2013

Sairaanhoitopiirin hallitus päättää tiistaina yt-neuvottelujen aloittamisesta

Ensi tiistaina kokoontuva Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus saa eteensä sairaalanhoitopiirin johtajan Olli-Pekka Lehtosen päätösesityksen koko henkilökuntaa koskevien yhteistoimintaneuvottelujen aloittamisesta. Uudenkaupungin edustaja hallituksessa on Lasse Virtanen (kok).

Lisätty to 8.8.2013

Mopoautojen kiihdytyskilpailu lauantaina U:gissa

Hauki Race - Mopoautojen kiihdytyskilpailu järjestetään lauantaina 10.8. alkaen klo 11 Valmet Automotiven ajoharjoitteluradalla Uudessakaupungissa. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.

Lisätty to 8.8.2013

Skoudet ja jepet tulevat – autoillaan maanantaina

Vanhat nostalgiset poliisiautot saavat omat postimerkit, kun Itella Posti Oy julkaisee ensi maanantaina omakuvapostimerkkejä. Kymmenen autoa sisältävää postimerkkiarkkia painetaan rajattu 15.000 kappaleen painos, josta 10.000 arkkia tulee myyntiin postimyymälöissä ja 5.000 arkkia postin verkkokaupassa.

Lisätty to 8.8.2013

Herkkuja ja ruokaa: irtotuotteiden ketju U:giin, kunhan yrittäjä löytyy

Herkkujen ja ruuanlaittoon tarkoitettujen irtotuotteiden, pakattuja elintarvikkeiden sekä pesuaineiden ja kosmetiikan erikoismyymälä on rantautumassa Uuteenkaupunkiin.

Lisätty to 8.8.2013

Kaupan alan yritysten määrä on romahtanut tänä vuonna

–Kaupan alan yritysten määrä on romahtanut tänä vuonna, kun kulutuksen hiipuminen on syönyt alan kannattavuutta, kertoo Kaupan liitto.

Lisätty to 8.8.2013

International Oboe Competition Next Year in Uusikaupunki

The Crusell Music Festival is hosting the International Oboe Competition in Uusikaupunki, Finland, from 27th of July to 1st of August 2014. Festival is an event dedicated to woodwind music and it is arranged annually in the idyllic western coastal town of Uusikaupunki.

Lisätty ti 6.8.2013

Ensi maanantaina tähdenlentoja yksi minuutissa

Perseidit kuuluvat vuoden runsaimpiin meteori- eli tähdenlentoparviin. Perseidien aktiivisin vaihe osuu ensi maanantaille, ja parasta havaintoaikaa ovat yöt 11.-12.8. ja 12.-13.8. Tähdenlentoja voi parhaimmillaan näkyä jopa 60 kappaletta tunnissa.

Lisätty ti 6.8.2013

Valmet Automotivelle lupauksia useamman uuden mersumallin tuotannosta

Mercedes Benzin autojen valmistuksen alkaminen on Valmet Automotivelle kohtalonkysymys. Nyt Kauppalehti kertoo tänään, että Mercedes-Benzin myyntijohtaja Matthias Lührs lupailee A-sarjan lisäksi yhden tai useamman muun mersumallin tuotantoa Uudessakaupungissa.

Lisätty ti 6.8.2013

Soijalaiva lähti eilen Brasiliasta kohti Uuttakaupunkia

Finnprotein Oy:lle saapuva noin 11.000 tonnin soijapapulasti lähti eilen iltapäivällä kohti Uuttakaupunkia ja Hepokarin satamaa. Jalostamon käyttöönotto alkoi niinkään eilen höyrylinjan kokeiluilla.

Lisätty ma 5.8.2013

Uusikaupunkilaiset ajoivat kultaa ja hopeaa valjakkoajon SM-kilpailuissa Salossa

Uudenkaupungin Ratsastajien Laura Rinne ja Päivi Valtonen menestyivät viikonlopun valjakkoajon SM-kilpailuissa Wiurilassa Salossa. Rinne ajoi ponisarjassa kultaa ja Valtonen hevosvaljakoissa hopeaa.

Lisätty ma 5.8.2013

Lintuja rengastettu sadan vuoden aikana yli 10 miljoonaa

Lintujen rengastustoiminta Suomessa alkoi sata vuotta sitten. Toiminnan käynnisti professori Johan Axel Palmén. Myöhemmin rengastus siirtyi Helsingin yliopiston eläintieteelliselle museoon perustetulle ja sittemmin Luonnontieteelliseen keskusmuseoon sijoitetulle rengastustoimistolle. Rengastettujen lintujen määrä on noin 10,4 miljoonaa ja rengaslöytöjen 1,1 miljoonaa.

Lisätty su 4.8.2013

Neapo Oy:n hallitus haki yhtiön konkurssiin

Moduulirakentaja Neapo Oy:n hallitus on hakenut toissa viikon torstaina yhtiön konkurssiin.

Lisätty su 4.8.2013

Biopolttoaineisiin ja eläinrehuun käytetty vilja riittäisi neljän miljardin ihmisen ravinnoksi

Olemassa oleva viljelyala kannattaisi hyödyntää siten, että koko sato käytettäisiin suoraan ihmisen ravintona. Viljaperäisistä biopolttoaineista ja eläinrehuista luopumalla globaali viljasato sallisi väkimäärän neljän miljardin kasvun. Myös kasviproteiinien käyttöä viljellyn kalan ravintona voi pitää liikakalastuksen korvikkeena ja siksi arveluttavana. 

Lisätty la 3.8.2013

Ulkovartiolaiva sai nimekseen Turva, kaste ja vesillelasku STX:n Rauman telakalla

Rajavartiolaitoksen STX Finland Oy:n Rauman telakalta tilaama ulkovartiolaiva UVL10 sai perjantaina nimen Turva. Juhlallisessa kaste- ja vesillelaskussa laivan kummina oli sisäasiainministeri Päivi Räsänen. Hän toivotti laivalle ja sen miehistölle onnea ja menestystä toiminnassaan merellä.

Lisätty la 3.8.2013

Tätä mieltä: Järkeä tekijänoikeuksiin

Lisätty pe 2.8.2013

Valtion tuki liikenteen biopolttoaineiden jalostamoille haussa, jaossa 90 miljoonaa euroa

Valtion energiatuki liikenteen biopolttoaineiden jalostamoille on tälle vuodelle 90 miljoonaa euroa. Tuki on parhaillaan haussa. Tukihakemukset kannattaa tehdä syyskuun loppuun mennessä, jotta päätökset tuen myöntämisestä ehditään tehdä vielä tämän vuoden aikana.

Lisätty pe 2.8.2013

Kansainvälistä majakkapäivä vietetään Selkämerellä ensi viikon lauantaina

Ensi viikon lauantaina (17.8.) vietetään kansainvälistä majakkapäivää Selkämeren kansallispuistossa. Samalla juhlitaan 140-vuotiasta Säppiä ja 180-vuotiasta Isokaria.

Lisätty pe 2.8.2013

Kakonjärven tuulipuiston yva-selostus valmis, nähtäville elo-syyskuuksi

Suopmen Hyötytuuli Oy:n Pyhärantaan ja Laitilaan Kakonjärven alueelle suunnitellusta tuulivoimapuistosta on nyt valmistunut ympäristövaikutusten arviointiselostus. Yhteysviranomainen, Varsinais-Suomen ely-keskus antaa selostuksesta lausuntonsa, mutta haluaa sitä ennen kuulla yleisöä.

Lisätty pe 2.8.2013

Lohen kalastukselle Pohjanlahdella viisi lisäpäivää

Suomen lohikiintiö Pohjanlahdelle onkin täyttynyt hitaammin kuin ensin arvioitiin. Maa- ja metsätalousministeriö keskeytti määräajaksi lohen kalastuksen 25.7. Kiintiötä oli jäljellä noin 7.000 lohta, mikä vuoksi lohen kalastus sallitaan ensi viikolla viitenä päivänä eli 5.–9.8. välisenä aikana.

Lisätty to 1.8.2013

Ray:n pelien suosio vakiintunut, U:gissa pelattiin nousujohteisesti 64 euroa asukasta kohti

Uudessakaupungissa pelattiin Raha-automaattiyhdistyksen raha-automaatteja tammi-kesäkuussa keskimäärin 63,90 eurolla asukasta kohti eli yhteensä noin 992.000 euroa. Suomessa pelihaluja löytyi keskimäärin 61 euron verran asukasta kohti.

Lisätty ke 31.7.2013

U:gin jäähalli sai energiatehokkaan valaistuksen

Uudenkaupungin jäähalli vaihtoi vanhat elohopeahöyrylampuilla varustetut valaisimet uusiin ja energiatehokkaisiin led-valaisimiin. Valaisimet valmisti paikallinen alan yritys Elektro-Valo Oy.

Lisätty ke 31.7.2013

Työnhaku päättyi, 60 autontekijää saa töitä jo reilun kuukauden kuluttua

Valmet Automotiven rekrytointi, jossa haettiin uusia autontekijöitä Mercedes Benz A-sarjan autojen tuotantoon, on päättynyt. Autotehdas lupaa töitä 60 autontekijälle syyskuussa ja 40:lle syksyn aikana.

Lisätty ke 31.7.2013

Norpan metsästystä ei sallita, hanhien metsästykseen rajoituksia ja kieltoja

Maa- ja metsätalousministeriö on antanut tänään asetukset harmaahylkeen eli hallin ja Itämeren norpan metsästyksen rajoittamisesta. Hallin pyynti sailyy entisellään, mutta Itämeren norpan metsästystä aiemmasta esityksestä poiketen ei sallita. Metsähanhen metsästystä rajoitetaan koko maassa huomenna (1.8.) alkavana metsästysvuonna. Merihanhen metsästystä sisämaassa ei sallita lainkaan.

Lisätty ke 31.7.2013

Seikkailupäivä koko perheelle lauantaina

Uudessakaupungissa Santtionrannan leirintäalueella ja uimarannalla on luvassa tapahtumatäyteinen lauantai, kun leirintäalueen yrittäjä Pasi Poukka järjestää jo neljännen kerran ”Santtionrannan seikkailupäivän” lapsiperheille.

Lisätty ke 31.7.2013

Putsaaren merialueelle suunniteltu sukelluspuisto valitusten tielle, toteutus siirtyy

Etelä-Suomen aluehallintoviraston kesäkuussa Uudenkaupungin sukelluskeskus Oy:lle antama lupa upottaa yhdeksän laivahylkyä merialueelle Putsaaren ympäristöön on siirtymässä hamaan tulevaisuuteen. Aluehallintoviraston päätöksestä on valitettu Vaasan hallinto-oikeuteen.

Lisätty ti 30.7.2013

Fisker Karma: Autoteollisuuden ekokuplan puhkaisi vieras tekniikka

Tanskalainen autonsuunnittelija Henrik Fisker jos kukaan tietää miten sunnitellaan kurvikas ja hormonimyräkän aikaan saava menopeli. Fiskerin piirustuslaudalta on lähtenyt muun muassa yhdeksännentoista Bond–leffan ”Kun maailma ei riitä” komistus, BMW Z8, jonka tarina päätyy helikopterin raivaussahaan. Sen sijaan Fisker Karman konepeltiä eivät monet ehtineet avata.

Lisätty ti 30.7.2013

Uusikaupunkilaislähtöinen liikemies ja miljonääri osti Tampereen Ilveksen

Jääkiekon SM-liigajoukkueen Tampereen Ilveksen osake-enemmistö siirtyy uusikaupunkilaislähtöiselle liikemiehelle ja miljonääri Marko Sjöblomille, 42. Ilves-Hockey Oy:n pääomistaja Vincent Manngard ja Sjöblom ovat allekirjoittaneet esisopimuksen osakekaupasta.

Lisätty ma 29.7.2013

Törkeä pahoinpitely Ugissa

Lisätty ma 29.7.2013

Laitilan Joni Vainio-Kaila juoksi aitapronssia Kalevan kisoissa

Laitilan Jyskeen Joni Vainio-Kaila vastasi parhaasta vakkasuomalaisesta suorituksesta Kalevan kisoissa Vaasassa juoksemalla kolmanneksi miesten 400 metrin aitajuoksussa.

Lisätty su 28.7.2013

Perinteinen soijapapu palaamassa viljelmille Yhdysvalloissa

Kemianjätti Monsanton tuottamien geenimuunneltujen soijapapulajikkeiden osuus soijapavun viljelyalasta Yhdysvalloissa ehti joillakin alueilla nousta runsaaseen 90 prosenttiin. Paluu perinteiseen soijaan on kuitenkin tapahtumassa. Syinä jo pari vuotta sitten alkaneeseen kehitykseen ovat lähinnä perinteisen soijapavun kysynnän kasvu ja ostajien tarjoamat hintalisät sekä Monsanton siemenen ja torjunta-aineen hintojen merkittävä nousu.  

Lisätty su 28.7.2013

Valaisevien yöpilvien valo tulee kuusta

Heinäkuu, etenkin kuun loppupuoli, on parasta aikaa havaita valaisevia yöpilviä. Hämärällä yötaivaalla kirkkaina näkyvät pilvet sijaitsevat ilmakehässä keskimäärin 82 kilometrin korkeudella.

Lisätty pe 26.7.2013

MT: MTK:n Juha Marttila epäilee lihamarkkinoiden olevan rikollisten hallussa

Maataloustuottajain keskusliiton puheenjohtaja Juha Marttila epäilee Euroopan lihamarkkinoiden olevan rikollisuuden hallussa tai toimivan niin sanotusti pimeillä markkinoilla.

Lisätty pe 26.7.2013

Merimetson pesämäärä kasvoi eniten Urpoisten yhdyskunnassa U:gissa

Suomen merialueilla merimetsojen pesiä laskettiin tänä kesänä yhteensä 18.580, mikä on 8 prosenttia enemmän kuin viime kesänä. Selkämerellä muista merialueista poiketen pesimäkanta taantui 5 prosenttia, pesiä oli 5.840. Saaristomerellä lisäys oli vajaa 500 pesää suurimman kasvun keskittyessä Uudenkaupungin Urpoisten yhdyskuntaan.

Lisätty pe 26.7.2013

Vuokratyö ulottuu kohta kouluun ja ehkä myös kirkkoon

Lääkärit ja sairaanhoitajat saavat pikapuoliin seurakseen vuokratyömarkkinoille opettajan. Turkulainen yritys kertoo vuokraavansa luokan- ja aineenopettajia sijaisiksi, jopa muutaman tunnin varoitusajalla. Vuokratyöstä toivotaan myös vauhtia nuorten työllistämiseen. 

Lisätty to 25.7.2013

Valmet Automotive selvisi tammi-kesäkuusta lähes kuivin jaloin

Valmet Automotiven liikevaihto tammi-kesäkuussa oli 104 miljoonaa euroa, kun se viime vuonna vastaavana aikana oli 128 miljoonaa euroa. Tulos ennen kertaluonteisia eriä oli 0,2 miljoonaa euroa tappiollinen, kun se viime vuonna oli 0,9 miljoonaa euroa positiivinen.

Lisätty to 25.7.2013

Valmet Automotive sai 500 työhakemusta kahdessa viikossa

Valmet Automotive ilmoitti kaksi viikkoa sitten ottavansa töihin sata uutta autonrakentajaa. Kauppalehti kertoo tänään, että autotehdas on saanut tähän mennessä 500 työhakemusta. Hakuaika päättyy huomenna perjantaina.

Lisätty to 25.7.2013

Vakka-Suomen kunnat kesäkuntia joissa lempi leiskuu

Vakka-Suomen kesäisin kunta, jossa myös lempi leiskuu on Taivassalo. Iltasanomien vertailussa Taivassalon sijoitus oli 5. Myös muissa seutukunnan rannikkokunnissa maalis-toukokuussa syntyneitä ”kesälapsia” riittää.

Lisätty to 25.7.2013

Lohen kalastus Pohjanlahdella kielletty torstaista alkaen

Lisätty ti 23.7.2013

Uudenkaupungin ennakollinen väestönlisäys tammi-kesäkuussa 15 asukasta

Tilastokeskuksen mukaan Uudenkaupungin ennakollinen väestönlisäys oli tammi-kesäkuussa 15 henkilöä. 

Lisätty ti 23.7.2013

U:gin työttömyysaste kesäkuun lopussa 11,6 prosenttia

Uudenkaupungin työllisyystilanne heikkeni jälleen kesäkuussa. Työttömyysaste oli kesäkuun lopussa 11,6 prosenttia, kun se toukokuun lopussa oli 9,6 ja huhtikuun lopussa oli 12,5 prosenttia. Työttömiä työnhakijoita oli U:gin te-toimistossa kesäkuun lopussa 850, kun heitä toukokuun lopussa oli 706.

Lisätty ti 23.7.2013

Oikeusministeriö avaa syksyllä aloitepalvelun kuntalaisten ja kuntien käyttöön

Oikeusministeriö avaa syksyllä jo avaamalleen kansalaisaloitepalvelulle sisarpalvelun kuntalaisaloitteille. Kuntalaisaloite.fi tarjoaa jäsennellyn alustan kuntalaisaloitteen tekemiselle. Palvelun käyttö on mahdollista, vaikka kunnan käytössä olisi myös jokin toinen aloitesivusto kuntalaisaloitteiden tekoa varten.

Lisätty ti 23.7.2013

Crusell-viikko tuo mukanaan laulua ja uusia ilmeitä

Uudenkaupungin Crusell-musiikkiviikon tämän vuoden teemana ovat naamiot ja kostyymit. Tutut kappaleet pukeutuvat uusiin asuihin eri soittimilla soitettuina. Crusell-viikko saa rämäkänrytmikkään lähdön lauantaina (27.7.), kun ”Alkumäjäyksestä” Uudenkaupungin torilla vastaa Steel Pan Lovers.

Lisätty ti 23.7.2013

Uudenkaupungin Euromarket lopettaa vuoden lopussa

Suomen Lähikauppa Oy:n Uudenkaupungin Euromarket lopettaa toimintansa vuoden lopussa, kun sen vuokrasopimus päättyy. Liikekiinteistön omistaa uusikaupunkilainen Kiinteistönhallinta Oy, jonka hallituksen puheenjohtaja on Jussi Salin.

Lisätty ma 22.7.2013

Merivesi Selkämeren rannikolla paikoin jopa alle kymmenen astetta

–Merivesi on Selkämeren rannikolla tällä hetkellä noin viisi astetta keskimääräistä kylmempää. Vesi viileni nopeasti viime päivinä puhaltaneiden kylmien pohjoistuulien takia. Tuulet aiheuttivat rannikolla kumpuamista eli syvempien vesikerrosten kohoamista pintaan, joka viilensi veden nopeasti, kertoo Ilmatieteen laitos tänään.

Lisätty ma 22.7.2013

Alkon myynti kesäkuussa Varsinais-Suomessa 863.000 litraa

Varsinais-Suomessa suosituimmat alkoholijuomat kesäkuussa olivat edelleen valko- ja punaviini, joita Alko myi yhteensä 430.000 litraa. Valkoviinin osuus oli 53 prosenttia. Toiseksi eniten myytiin vodkaa ja viinaa, 115.000 litraa.

Lisätty ma 22.7.2013

Tulevalla metsästyskaudella ilveksen saaliskiintiö noin 22 prosenttia kannasta

Maa- ja metsätalousministeriö on viime viikolla vahvistanut alkavalle metsästysvuodelle ilveksen saaliskiintiöksi 589 yksilöä. Kiintiö on huomattavasti suurempi kuin viime metsästyskaudella, jolloin se oli 440 yksilöä. Suomen Luonnonsuojeluliiton mukaan ministeriö ruokkii metsästäjien saalisnälkää ilveksen tappoluvilla.

Lisätty ma 22.7.2013

Kuntaliitto: Kuntavaalit siirrettävä syksystä kevääseen ja vaalien yhdistämistä harkittava

Kuntavaalien ajankohta tulee siirtää syksystä kevääseen, jotta uudet valtuustot voivat aloittaa toimikautensa vuoden vaihteen sijasta jo alkukesästä ja vaikuttaa jo ensimmäisen toimintavuotensa budjettiin. Samalla tulee selvittää eduskunta- ja kuntavaalien yhdistämistä, esitää Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma.

Lisätty su 21.7.2013

Kolmisen viikkoa soijapapulastia Brasiliassa odotellut rahtilaus vaihtoi satamaa

Vajaan kolmen viikon ajan lastiaan Brasiliassa Salvadorin satamassa odotellut kuivarahtialus Arneborg on vaihtanut torstaina satamaa. Alus odotti sunnuntaiyönä Finnprotein Oy:lle ja Uudenkaupungin Hepokariin tuotavaa lastiaan redillä Ilhéusin satamassa parisataa kilometriä Salvadorista etelään.

Lisätty pe 19.7.2013

Autoilijan valppaus pelasti konstaapelin hengen Uudenkaupungin dynamiittiryöstössä

”Uudenkaupungin rauhallista elämää kuohutti tiistaina 27.9.1949 aamuvarhaisella Kauppakunta Kalanti rl:n liiketaloon tehty dynamiittimurto, jossa röyhkeän rikollisen saaliiksi joutui lähes 100.000 mk rahaa ja ainakin samanarvoinen tavaramäärä”.

Lisätty pe 19.7.2013

Merikotkilla hyvä poikastuotto suojelun juhlavuonna

Merikotkien suojelutyö sai hienon palkinnon 40-vuotisen toiminnan juhlavuonna. WWF:n merikotkatyöryhmän jäsenet havaitsivat pesäpaikkoja tarkistaessaan 412 reviiriä. Näistä pesintä onnistui ainakin 256:llä pesällä, joissa varttui 410 poikasta. 

Lisätty pe 19.7.2013

Monsanto luopuu geenimuunnteltujen viljakasvien lupahakemuksista Euroopassa

Lisätty to 18.7.2013

Valeskorpionit ovat eriskummallisia ulkonäöltään

–Valeskorpionin kohtaaminen on usein mieleenpainuva kokemus. Joskus nämä saksiensa ansiosta skorpionia muistuttavat otukset onnistuvat säikäyttämään, mutta yleensä ihastuttamaan eriskummallisen ulkonäkönsä ja käyttäytymisensä takia, kertoo Suomen ympäristökeskuksen tutkija Annika Uddström.

Lisätty to 18.7.2013

Kari Koski haluaa kuntien pakkoliitoksia

Rauman kaupunginjohtaja Kari Kosken mukaan kuntien pakkoliitokset ovat välttämättömiä, jos liitokset eivät etene hyvin nopeasti. –Kosken mielestä vapaaehtoisuus ei johda mihinkään, kertoi Ylen Uutiset torstaina.

Lisätty to 18.7.2013

Ensi viikonloppuna moottoriveneiden nopeuskilpailu U:gissa

Uudenkaupungin Purjehdusseura järjestää lauantaina 20. ja sunnuntaina 21.7. Boat Race Uusikaupunki 2013 nopeuskilpailun moottoriveneille.

Lisätty to 18.7.2013

Attendo pitää asukkaan kannalta parhaana kotivakuutusta

Aluesanomat kertoi hoivayritys Attendon Lidingössä Ruotsissa olevan hoivakodin asukkaan leskelle esitetystä korvausvaatimuksesta, jossa perättiin yli 8.000 euron korvausta asukkaan asunnolleen aiheuttamista vahingoista. –Suomessa Attendolla ei ole ollut vastaavia ongelmia tämänkaltaisissa tilanteissa, kertoo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Mikko Salo.

Lisätty to 18.7.2013

Sadan kasvin kannabisviljelmä löytyi Uudessakaupungissa

Poliisi korjasi pois viikon sisällä jo neljännen Turun lähikunnan maastosta. Noin sadan kasvin metsäviljelmä löytyi yleisövihjeen perusteella taajama-alueen läheltä Uudessakaupungissa.

Lisätty to 18.7.2013

Tiimari supistaa myymäläverkostoaan

Lisätty to 18.7.2013

Vesinäytteet tutkittu: Puolan kipsivuorien fosforipäästöt merkittäviä

Ympäristöministeriö ja Suomen ympäristökeskus kertoivat eilen Puolan kahden jätekipsivuoren fosforipäästöistä. Gdanskin kipsivuoren heinäkuisen näytteenoton tulokset viittaavat merkittävään fosforipäästöön. Policessa vesinäytteiden fosforipitoisuus kipsivuoren alapuolella nousi suhteellisen vähän.

Lisätty to 18.7.2013

Maakotkien pesintätulos heikkenemässä

Metsähallituksen kesällä tekemissä pesätarkastuksissa todettiin yli 300 asuttua maakotkareviiriä. Pesinnät onnistuivat keskimääräistä heikommin, ja pesätarkastuksissa löydettiin 97 onnistunutta pesintää ja 113 rengastusikäistä poikasta. Edellisenä kesänä onnistuneita pesintöjä löydettiin 130 ja poikasia 150. Vuotta aikaisemmin pesintöjä oli 188 ja poikasia 239.

Lisätty ke 17.7.2013

Ajokortin voi suorittaa tulevaisuudessakin Uudessakaupungissa

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, jolle kuljettajatutkintojen järjestäminen siirtyi kolme vuotta sitten, aikoo vähentää paikkakuntia, joilla järjestetään kuljettajatutkintoja. Ajokortin saisi nykyisten 103 paikkakunnan sijasta 73 paikkakunnalta. Varsinais-Suomessa ajokokeiden suorittaminen on edelleen mahdollista Uudessakaupungissa, Loimaalla, Salossa ja Turussa.

Lisätty ke 17.7.2013

Sote-uudistuksen pelätään heikentävän palveluja

Enemmistö (59 prosenttia) suomalaisista uskoo sote-uudistuksen johtavan palveluiden huonontumiseen nykyisestä. Väestöstä vain kuudennes (16 prosenttia) otaksuu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden paranevan.

Lisätty ma 15.7.2013

Karjurock kasvamassa uuteen kävijäennätykseen

Uudenkaupungin Lokalahdella, Nopperlan aidossa maalaismiljöössä 19.-20. heinäkuuta järjestettävän Karjurockin lipunmyynti on yllättänyt järjestäjätahon erittäin positiivisesti.

Lisätty pe 12.7.2013

Euroopan komissio ja yritykset käyttävät 3,8 miljardia euroa biotalouteen

Lisätty pe 12.7.2013

Tukes: Uudessakaupungissa kaksi suuronnettomuusvaarallista teollisuuslaitosta

Lisätty pe 12.7.2013

Merikeskus jatkaa meduusahavaintojen keruuta

Lisätty pe 12.7.2013

Autotehdas aloitti sadan uuden autonrakentajan rekrytoinnin

Valmet Automotive aloitti eilen (11.7.) rekrytointikampanjan sadan uuden autonrakentajan palkkaamiseksi Uuteenkaupunkiin syksyn aikana. Heitä tarvitaan Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistukseen.

Lisätty to 11.7.2013

Jätevedenpuhdistamoita kutsutaan haitta-ainetutkimukseen

Vesilaitosyhdistys kutsuu jätevedenpuhdistamoja selvitykseen, johon osallistumalla jätevedenpuhdistamot pääsevät vaikuttamaan vesiympäristölle haitallisten ja vaarallisia aineita koskeviin säädöksiin ja viime kädessä niiden puhdistuksen toteuttamiseen.

Lisätty ke 10.7.2013

Swingin herrasmiehet Pookin pihalla perjantaina

Ensi perjantai on kesän ensimmäisen swingjazzin päivä. Gasthaus Pookin pihalla nimittäin esiintyy swingseptetti vailla vertaa.

Lisätty ke 10.7.2013

Rake Tähtisen uusin dekkari ilmestyy marraskuussa

Uusikaupunkilaisen kirjailijan Rake Tähtisen uusin dekkari (Sidotut kohtalot, Myllylahti) ilmestyy marraskuussa. Sidotut kohtalot on kuudes rikoskomisario Petäjämäki-romaani.

Lisätty ke 10.7.2013

Ukipolis Oy: Energianeuvontaa yrityksille ja julkiselle sektorille

Lisätty ke 10.7.2013

Pyry Rainamaa jatkaa Korihaissa

Lisätty ke 10.7.2013

Santtiorannan leirintäalue tarjoaa majoituksen ohella aktiiviteetteja ja elämyksiä

Aamuaurinko nousee meren takaa ja vähitellen asukkaat heräilevät mökeistään, asuntovaunuistaan ja teltoistaan. Pian vastaanottotiski avataan ja tuoreen kahvin tuoksu leijailee terassille. Uusi aamu on valjennut Santtiorannassa.

Lisätty ke 10.7.2013

Naamiot ja salanimet kirjallisuudessa

Tämän vuoden Crusell-viikkojen musiikillisena teemana on ”Naamiot ja kostyymit”.  Kirjasto tuo myös osaltaan esille tätä teemaa kokoamallaan kirjanäyttelyllä, jossa esittelemme teoksia, jotka on kirjoitettu salanimellä.

Lisätty ke 10.7.2013

Näkökulma:Liikuntapaikkojen tulevaisuus huolestuttaa

Lisätty ke 10.7.2013

Ravustus alkaa ensi viikolla: odotukset varovaisen toiveikkaita

Ravustuskausi alkaa ensi viikon sunnuntaina (21.7.) puolelta päivin ja päättyy lokakuun lopussa. Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen mukaan odotukset rapukaudelle varovaisen toiveikkaita: kesän ja syksyn säät vaikuttavat lopulliseen saalismäärään.

Lisätty ke 10.7.2013

Maksuhäiriöisiä yrityksiä nyt ennätysmäärä tällä vuosituhannella

Yli 54.000 yrityksellä on tällä hetkellä maksuhäiriömerkintöjä. Joukko on suurempi kuin kertaakaan aiemmin 2000-luvulla.

Lisätty ke 10.7.2013

Nopeiden laajakaistaliittymien saatavuuden erot kuntien välillä yhä suuret

Kuntien väliset erot nopeiden, yli 30 megan laajakaistaliittymien  saatavuudessa ovat yhä suuret, kertoo Viestintäviraston selvitys. Nopean kiinteän valokuituverkon saatavuus on Varsinais-Suomessa 58 prosenttia vakituisista asunnoista ja nopean valokuituverkon 31 prosentissa vakituisista asunnoista.

Lisätty ke 10.7.2013

Kunnostamattomat kadut ja muut yleiset alueet ja toimitilat tulevat kunnille kalliiksi

Kuntien on hyvä varmistaa, että niiden omistaman infrastruktuurin kunnossapitoon panostetaan riittävän aikaisessa vaiheessa. Huonosti hoidetut kadut, viheralueet, muut yleiset alueet, vesihuoltoverkostot, jätehuolto sekä toimitilat aiheuttavat pahimmillaan kalliita korjaustoimenpiteitä vaativan ketjureaktion.

Lisätty ti 9.7.2013

Attendo vaati muistisairaan leskeltä 8.000 euroa lattialle pissaamisesta

Ruotsalainen yksityinen hoivayritys Attendo perii hoidettavana olleen muistisairaan ruotsalaismiehen leskeltä 70.000 kruunun (8.090 euron) korvauksia kuluista, jotka aiheutuivat miehen hoiva-asunnossa tehdyistä korjauksista.

Lisätty ti 9.7.2013

Ensimmäinen soijapapuerä Brasiliasta tuodaan Uuteenkaupunkiin

Finnprotein Oy:n ensimmäinen soijalasti lähtee heinäkuussa Brasiliasta kohti Uuttakaupunkia. Salvadorin satamassa redillä oleva kuivarahtialus MV Arneborg tuo jalostamolle Uuteenkaupunkiin lähes 11.000 tonnia soijapapuja, joilla tuotanto aloitetaan.

Lisätty ti 9.7.2013

Mopoautojen kiihdytyskilpailu siirtyi elokuulle ja autotehtaan koeradalle

Ennen näkemätön kilpailu, mopoautoilijoiden kiihdytysajot on siirretty pois Uudenkaupungin keskustan kaduilta, ja järjestetään Valmet Automotiven Oy:n koeajoradalla elokuussa. Kilpailuradan pituus on noin 70 metriä.

Lisätty ti 9.7.2013

Ugiinkin liikenisi kaksitoista ikiomaa aikakauslehteä

Suomessa ilmestyy tällä hetkellä lähes 5.000 aikakauslehteä eli yksi lehti tuhatta lukutaitoista suomalaista kohti. Vain Uudessakaupungissa ilmestyviä aikakauslehtiä mahtuisi maan valikoimaan noin tusinan verran.

Lisätty ti 9.7.2013

Kolumni: Tietovuotaja Edward Snowden turvaan Tontonmäkeen!

Lisätty su 7.7.2013

Maaginen varietee-spektaakkeli kuoleman rajat murtavasta rakkaudesta

Uskallatko viettää intiimin illan Kreivi Draculan vieraana? Viettelys alkaa huumaavassa seurassa, kynttilän valossa ja verenpunaisen viinilasin äärellä. Luvassa on Eurooppalaista kabareeta parhaimmillaan. Esitys tarjoillaan tunnelmallisessa spiegeltent-teatterissa Turussa. 

Lisätty su 7.7.2013

Kalastajaseura sai luvan ampua 180 merimetsoa tutkimukseen

Varsinais-Suomen ely-keskus on tiistaina päättänyt myöntää Taivassalon seudun kalastajaseura ry:lle luvan poiketa merimetson rauhoitusmääräyksistä ja ampua 180 merimetsoa tutkimustarkoituksessa.

Lisätty su 7.7.2013

Yli 600 ruokakaupasta saa myös käteistä rahaa

K-ruokakauppojen käteisnostopalvelu on levinnyt kattavasti koko maahan ja tällä hetkellä käteistä voi nostaa jo yli 600 K-kaupasta eri puolilla Suomea.

Lisätty su 7.7.2013

Neljä maakotkaa ammuttu Etelä-Suomessa

Suomen luonnonsuojeluliitto ja Birdlife Suomi ovat huolestuneet lyhyessä ajassa ilmitulleista maakotkien ampumisista. Etelä-Suomessa on vuoden sisään ammuttu neljää maakotkaa: Virroilla, Mouhijärvellä, Harjavallassa ja Köyliössä.

Lisätty su 7.7.2013

Taaleritehtaan Tuulitehdas sai hankkeisiinsa kolmelta pankilta 130 miljoonaa euroa

Lisätty su 7.7.2013

Laitilan Kukko-olut ja Brändy-lonkero takaisin Viron Prismoihin

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kukko Pils -olutta ja Brändy Long Drink -juomaa saa jälleen Virosta. Tuotteet tulivat myyntiin Tallinnan, Narvan ja Tarton Prisma Peremarket -myymälöihin alkuviikosta.

Lisätty pe 5.7.2013

Ajoneuvojen ensirekisteröintejä tammi-kesäkuussa kuudennes vähemmän kuin viime vuonna

Tammi-kesäkuussa kaikkia ajoneuvoja ensirekisteröitiin 94.989, mikä on kuudenneksen eli 16,5 prosenttia vähemmän kuin viime vuona. Uusia henkilöautoja rekisteröitiin 56.548 eli 15,5 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Lisätty pe 5.7.2013

Mersun tuotanto alkaa erikoissarjalla Suomen markkinoille

Valmet Automotive aloittaa Mercedes Benzin tuotannon erikoissarjan autoilla erityisesti Suomen markkinoille. Nyt autotehtaalla valmistetaan testiautoja samalla kun varsinaisen tuotannon valmistelut ovat päättymässä.

Lisätty pe 5.7.2013

Suruista, peloista ja huolista tulossa sairauksia

Normaaleista elämän vastoinkäymisistä, kuten suruista, peloista ja huolestuneisuudesta on tulossa sairauksia. Suomen Mielenterveysseuran mukaan näin ei tulisi olla. –Sairausdiagnoosien laajentaminen palvelee lähinnä lääke- ja terapiateollisuuden tarpeita, sanoo seuran kehitysjohtaja Kristian Wahlbeck.

Lisätty pe 5.7.2013

Scandlines ja STX Finland Oy: Aiesopimus kahdesta matkustajalautasta

Lisätty ke 3.7.2013

Lättähattu-moottorijunat ajavat Turusta Uuteenkaupunkiin

Lättähatut palaavat jälleen 26.–28. heinäkuuta, jolloin Turusta ajetaan kaksi edestakaista vuoroa Uuteenkaupunkiin päivittäin kello 8.55 ja 14.45. Junaan voi nousta myös väliasemilta tai matkustaa Uudestakaupungista Turkuun ja takaisin kello 13 lähtevällä vuorolla.

Lisätty ke 3.7.2013

Suomi huonoista paras Itämeren suojeluohjelman toteuttaja

Lisätty ti 2.7.2013

Kello- ja kultakauppa 88 vuotta saman suvun omistuksessa

Uudenkaupungin Alisellakadulla olevan kello- ja kultaliikkeen eteen on pystytetty myyntipöytä. Järven Kello ja Kulta Ky viettää 88. juhlaviikkoaan. –Tavoitteeksi on ihan virallisesti asetettu toiminnan 100-vuotisjuhlat, sanoo liikkeen johdossa nyt oleva neljännen sukupolven yrittäjä Kirsi Palo.

Lisätty ma 1.7.2013

Kirjanpainajien määrä hälyttävä Etelä-Suomen metsissä

Tämän kevään sää on ollut kirjanpainajahyönteisen parveilun kannalta erittäin otollinen. Metsänomistajia kehotetaan tarkastamaan kuusimetsänsä erityisesti riskialttiilla paikoilla sekä estämään kirjanpainajatuhojen leviäminen ympäristöön. Tuhojen leviämisestä saattaa metsänomistajalle seurata korvausvelvollisuus.

Lisätty ma 1.7.2013

Kuntarakennelaki voimaan tänään

Kuntarakennelaki ja siihen liittyvä laki kielilain muuttamisesta tulivat voimaan tänään. Samalla alkoi kuntien selvitysvelvollisuus ja yhdistymisesitysten määräaika, joka päättyy kuusi kuukautta sen jälkeen, kun sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämistä koskeva laki on hyväksytty eduskunnassa.

Lisätty ma 1.7.2013

Täydennyshaku ammatilliseen koulutukseen alkaa perjantaina

Täydennyshaku ammatillisen koulutuksen keväällä täyttämättömiksi jääneille opiskelupaikoille järjestetään 5.-12.7. Täydennyshaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 2.8. Uudenkaupungin ammatti- ja aikuisopisto Novidassa täydennyshaussa on eri alojen yhteensä 37 koulutuspaikkaa.

Lisätty ma 1.7.2013

Suomen historiallinen aika alkoi keskiajan Turusta

Varsinais-Suomen liitto on julkaissut uuden maakunnan käsikirjan. Yhtä hyvin yli kaksisataasivuinen teos on maakunnan pienoishistoria 900 vuoden ajalta. Tai tietopaketti, tai josta on myös minkä tahansa oppilaitoksen aluehistorian oppikirjaksi.   

Lisätty ma 1.7.2013

Haastepyöräily sai pyörät liikkeelle, Kustavissa puolet asukkaista pyöräili

Kustavin asukkaista 53,1 prosenttia osallistui LiikUn ja kuntien liikuntavirastojen yhteistyössä järjestämään Haastepyöräilyyn. Kustavi kilpaili alle 5.000 asukkaan kuntasarjassa. Pyhärannassa kymmenen kilometrin matkan pyöräilleitä oli 36,8 ja Taivassalossa 45,8 prosenttia asukkaista.

Lisätty ma 1.7.2013

Pyhämaan Luodolla tuulee ja tapahtuu

Lisätty ma 1.7.2013

Opastettu kävelykierros Uuudessakaupungissa on aikamatka ja tietopaketti

Uudenkaupungin matkailuoppaat järjestävät tänäkin kesänä opastettuja kävelykierroksia yhteistyössä kaupungin matkailutoimiston kanssa.

Lisätty pe 28.6.2013

Maanmittauslaitos: mihin käyttäisit vanhoja ilmakuvia?

Maanmittauslaitoksella on historiallinen 700.000 ilmakuvan aineisto Suomesta. Vastaa kyselyyn ja kerro millaisia käyttöideoita sinä keksit vanhoille ilmakuville, niin osaamme muokata kuvat järkevästi saataville.

Lisätty pe 28.6.2013

Alkoholijuomat kallistuivat viime vuonna 7 prosenttia, kulutus väheni

Lisätty pe 28.6.2013

Sote-alueen ja perustason alueen periaate selvät, vain rajat ja lopullinen määrä puuttuvat

Lisätty pe 28.6.2013

Ilkka Kanerva vapautui saamastaan lahjusrikostuomiosta

Helsingin hovioikeus vapautti eilen kansanedustaja Ilkka Kanervan (kok) lahjusrikostuomiosta, jonka hän sai käräjäoikeudessa viime vuonna. Hovioikeus ei löytänyt näyttöä lahjonnasta. 

Lisätty pe 28.6.2013

Soijanjalostamon toimitusjohtaja vaihtuu

Finnprotein Oy ja toimitusjohtaja Mikko Nordberg ovat eilen sopineet, että Nordberg eroaa heinäkuun alusta alkaen Finnprotein Oy:n palveluksesta. Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on käynnistetty.

Lisätty pe 28.6.2013

Ammatillinen koulutus: Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän oppilaspaikat pysyvät ennallaan

Ammatillisen koulutuksen tarjontaa parannetaan alueilla, joilla on eniten koulutusta tarvitsevia nuoria ja työvoiman tarvetta. Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän opiskelijamäärä pysyy ennallaan eli on 1.655 vuosina 2014-2016.

Lisätty pe 28.6.2013

Etsivään nuorisotyöhön Vakka-Suomeen 135.000 euroa

Lisätty to 27.6.2013

Teollisuus ohitti asumisen ja maatalouden sähkönkulutuksessa viime vuonna U:gissa

Uudessakaupungissa kulutettiin sähköä viime vuonna neljänneksen enemmän kuin edellisenä vuonna. Sähkön kulutus oli viime vuonna 205 gigawattituntia kun se edellisenä vuonna oli 164 gigawattituntia.

Lisätty ke 26.6.2013

Katanpään linnakesaareen haetaan yrittäjää

Metsähallitus hakee Katanpään linnakesaareen yrittäjää viiden vuoden sopimuskaudelle, joka alkaa ensi vuoden alussa. Linnakesaaren historialliset rakennukset ja kohteen palvelurakenteet vuokrataan luontomatkailuun.

Lisätty ke 26.6.2013

Lisää varjoja Tontonmäkeen: Kaupunginvaltuutettu epäilee salaliittoa

Kiinteistö Oy Pyhämaan Pientalot sai kaupunginvaltuustolta 40.000 euron pikavipin, jotta se voi maksaa kesäkuussa erääntyvät lainanlyhennyksen ja korot. Sen sijaan valtuusto ei lähtenyt pääomittamaan pääosin omistamaansa yhtiötä yhtiön hallituksen ehdottamalla osakeostoilla suunnitellusta 850.000 euron osakeannista.

Lisätty ke 26.6.2013

Menovinkki: Vihaisia lintuja laskuvarjolla vapaasti taivaalta 260 kilometriä tunnissa

Oripään lentokentällä koetaan heinäkuussa (6.-13.7.) suuri kansainvälinen laskuvarjohyppytapahtuma. Freefly Playdate houkuttelee varsinaissuomalaiseen maalaismaisemaan vieraisille kymmeniä vapaapudotuslajien koti- ja ulkomaisia huippunimiä. Myös yleisöllä on mahdollisuus hypätä.

Lisätty ke 26.6.2013

Asuntovelka U:gissa viime vuonna keskimäärin 66.000 euroa

Uudenkaupungin 7.675 asuntokunnasta 2.577:llä oli asuntovelkaa viime vuonna yhteensä 171 miljoonaa euroa eli 66.000 euroa asuntokuntaa kohti. Varsinais-Suomen 228.777 asuntokunnasta 78.537 asuntokuntaa oli asuntovelallisia, asuntovelat olivat yhteensä 7,0 miljardia euroa eli 89.000 euroa asuntovelallista asuntokuntaa kohti.

Lisätty ke 26.6.2013

Kaupunginjohtaja Jukka Alkio: Laitila lisää uusiutuvaa energiaa entisestään

Huhtikuussa Hinku-kunnaksi sitoutunut Laitila tavoittelee 80 prosentin kasvihuonekaasujen päästöjen vähennystä vuoteen 2030 mennessä. –Laitilassa kaukolämpö tuotetaan jo lähes sataprosenttisesti puupolttoaineella, kertoo kaupunginjohtaja Jukka Alkio.

Lisätty ti 25.6.2013

Metsätähteistä biopolttonesteitä alle euron litrahinnalla

Lisätty ti 25.6.2013

U:gin työllisyystilanne parani toukokuussa paremmaksi kuin maakunnassa ja koko maassa

Uudenkaupungin työllisyystilanne parani selvästi toukokuussa. Työttömyysaste oli toukokuun lopussa 9,6 prosenttia, kun se huhtikuun lopussa oli 12,5 prosenttia. Työttömyysaste oli alhaisempi kuin sekä Varsinais-Suomessa että koko maassa. Työttömiä työnhakijoita oli U:gin te-toimistossa toukokuun kuun lopussa 706 eli peräti 215 vähemmän kuin kuukautta aikaisemmin. Työttömistä yli puolet (356) oli yli 50-vuotiaita.

Lisätty ti 25.6.2013

Uusikaupunki ei voi lomauttaa perusopetuksen opettajia opetuksen ollessa käynnissä

Uudenkaupungin kaupunki on päättänyt käydä, osana säästötoimenpiteitään, yt-neuvottelut koko henkilökuntansa kanssa. Perusopetuksen opettajia ei kuitenkaan voida lomauttaa ilman sijaista opetuksellisena aikana, sillä se merkitsisi ryhmäkokojen kasvua ja perusopetuksen opetusryhmien koon pienentämiseen saadun valtionavustuksen menettämistä.

Lisätty ti 25.6.2013

Lomalle ekologisesti: Kuopioon tai Keski-Eurooppaan pääsee junalla

Suomalaiset ovat kiinnostuneita ympäristönsuojelusta, mutta se unohtuu, kun lähdetään lomamatkalle, paljastaa tuore kysely. Suurin osa ei ole koskaan valinnut esimerkiksi kulkutapaa sen ekologisuuden perusteella. Eri liikennevälineiden ympäristöystävällisyydessä on kuitenkin yllättäviä eroja.

Lisätty ti 25.6.2013

Kansalliskirjasto: kirjastot parantavat elämänlaatua

Asiakkaat kokevat saavansa kirjastopalveluiden käytöstä merkittäviä hyötyjä. Lähes 90 prosenttia yleisten kirjastojen vastaajasta kokee, että kirjaston palvelut ovat parantaneet elämänlaatua, ja vielä useampi katsoo, että kirjasto on tukenut lukemis- ja kulttuuriharrastusta tai tarjonnut virikkeitä vapaa-aikaan.

Lisätty ti 25.6.2013

Ministeriö pyytää lausuntoja maakuntaan perustettavista luonnonsuojelualueista

Lisätty ma 24.6.2013

Näkökulma: Avioliitto - vain juridinen sopimus yhteistaloudesta?

Lisätty ma 24.6.2013

Länsi-Suomen merivartiosto: 434 puhallutusta, 12 ruorijuoppoa

Merivartioston yksiköt ylläpitivät meripelastusvalmiutta ja valvoivat vesiliikennettä juhannusviikonlopun ajan yhdessä muiden viranomaisten ja vapaaehtoisten meripelastajien kanssa. Tarkastuksia tehtiin yhteensä 429, joissa jaettiin 18 rikesakkoa.

Lisätty ma 24.6.2013

Veikkauksen arvonta televisiossa siirtyy Yleltä MTV3:lle

Loton, Viking Loton, Eurojackpotin ja Jokerien arvontalähetykset televisiossa siirtyvät lokakuun alussa Yleisradiolta MTV3:lle. Siirron jälkeen Loton ja muiden Veikkauksen pelien arvontalähetykset tarjotaan edelleen vapaasti kaikille suomalaisille myös jatkossa.

Lisätty ma 24.6.2013

Ulkomaisten poimijoiden tarve kasvaa, luonnonmarjoja talteen viime vuonna enemmän kuin koskaan

Viime vuonna luonnonmarjoja kerättiin elintarviketeollisuuden käyttöön ennätyksellisen paljon, noin 14 miljoonaa kiloa. Marjat käytettiin raaka-aineena marjajalosteissa kuten hilloissa, mehuissa ja kuivatuissa marjoissa.

Lisätty ma 24.6.2013

Pytinkien Paris - Kaupunkis Kyläs: Puutalotapahtuma elokuussa Uudessakaupungissa

Puutaloasumisen ja korjausrakentamisen tapahtuma Pytinkien Paris - Kaupunkis Kyläs järjestetään jälleen Uudessakaupungissa. Noin kuusikymmentä uusikaupunkilaista vanhassa puutalossa  olevaa kotia avaa ovensa vieraille lauantaina 24.8. ja sunnuntaina 25.8.

Lisätty ma 24.6.2013

Ford Transit pakettiautoja valmistettu jo seitsemän miljoonaa

Lisätty ma 24.6.2013

Vapaa-ajan kalastajat nostavat ruokapöytään kolmanneksen elintarvikekalasta

Lisätty to 20.6.2013

Sukelluspuisto Putsaaren ympäristön merialueelle

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Uudenkaupungin Sukelluskeskus Oy:lle vesilain mukaisen luvan sukelluspuiston rakentamiseen. Sukelluspuisto on tarkoitus rakentaa sijoittamalla yhdeksän laivarunkoa Uudenkaupungin edustan Putsaaren ympäristön merialueelle. 

Lisätty to 20.6.2013

Niko Malinen jatkaa Korihaissa

Lisätty to 20.6.2013

Juhannusjuttu: Katse mökkihelvetin pimeään ytimeen

Voi helvetti, mikä meteli. Huudahdus on yleinen, sillä noin joka neljännellä suomalaisella kesämökillä kyseinen karkeus lausutaan juhannusviikonlopun aikana vähintään kaksikymmentä kertaa. Aluesanomien puhuttaman asiantuntijan mukaan toiseksi suurin kesänloman vitsaus on mökkijärven hullut päivät. Ne alkavat juhannuksena ja päättyvät rapujuhliin.

Lisätty ke 19.6.2013

Lintuluodoille ja selkälokille pesimärauha

Juhannuksen lähestyessä Birdlife Suomi haluaa muistuttaa, että lintujen pesimäsaarille ja -luodoille ei tule pesimäaikana rantautua. Lisäksi juhannuskokon paikka on valittava linnut ja muu luonto huomioiden. 

Lisätty ke 19.6.2013

Lomautettujen asiointi työ- ja elinkeinotoimistossa muuttuu

Lomautettujen tulee 1.7. alkaen ilmoittautua itse työnhakijaksi verkossa. Työnhaku ei tule enää voimaan työnantajan ilmoituksella. Samalla työnantajien ei tarvitse enää ilmoittaa yksittäistä lomautettua koskevia tietoja työ-ja elinkeinotoimistolle. 

Lisätty ke 19.6.2013

Attendo osti Uudenkaupungin Hoitokoti Hellän

Hoivayritys Attendo Oy on ostanut Uudenkaupungin Hoitokoti Hellä Oy:n koko osakekannan. Hellän 24-paikkaisen hoivakodin toiminta jatkuu elokuussa avattavassa uudenaikaisessa Attendon Mummola-konseptin mukaisessa 60-paikkaisessa hoivakodissa. 

Lisätty ke 19.6.2013

Hiun alueen kunnallistekniikan kakkosvaiheen rakentaminen alulle

Lisätty ke 19.6.2013

Uusikaupunki-ralli sai avustuksensa

Kaupunginhallitus myönsi eilen Uusikaupunki-rallille kaupunginjohtaja Atso Vainion esittämän 6.000 euron avustuksen. Keskustan Mauri Kontu esitti ettei rallille anneta avustusta lainkaan.

Lisätty ke 19.6.2013

Jatkosopimusta kumppanuuskaupunkien tapaamisista ei allekirjoiteta

Lisätty ke 19.6.2013

Sosiaali- ja terveysjohtajan virka avoimeksi

Lisätty ke 19.6.2013

Kaupungin lainaruuvi kiristyi: Tontonmäkeen 40.000 euroa velkojen hoitoon

Pyhämaan Tontonmäen rakennuskohteen toteuttanut ja kaupungin pääosin omistama kiinteistöyhtiö sai kaupungilta jo saamalleen 175.000 euron pikalainalle jatkoaikaa. Lisää rahaa kaupunginhallitukselta heltisi eilen 40.000 euroa, joka käytetään kesäkuun lopussa erääntyviin lyhennyksiin ja korkoihin.

Lisätty ke 19.6.2013

Lounais-Suomen pohjavesien hyvä tila vaarantunut

Lounais-Suomessa on 288 luokiteltua pohjavesialuetta, joista riskialueeksi on nimetty 43 aluetta. Riskialueiden määrä on kasvanut edelliseen neljä vuotta sitten tehtyyn arvioon verrattuna yhdeksällä. Vakka-Suomessa avustusta pohjavesien suojelusuunnitelmien laatimiseen myönnettiin tänä vuonna muun muassa Taivassalon kunnalle. Pintavesien osalta luokittelu valmistuu syksyllä.

Lisätty ke 19.6.2013

Uudenkaupungin uimahalli pysyi ykkösenä maakunnan vuoden 2015 liikuntapaikkahankkeista

Uudenkaupungin uimahallin peruskorjaus ja laajennus pysyi ykkösenä Varsinais-Suomen vuoden 2015 liikuntapaikkahankkeiden rahoitussuunnitelmassa. Hankkeen kustannukset ovat 5,5 miljoonaa euroa. Seuraavana vuonna maakunnan kakkoshanke on edelleen Laitilan liikuntahalli, jonka kustannukset ovat 6,3 miljoonaa euroa.

Lisätty ke 19.6.2013

Maakuntahallitus lähtee neuvottelu- ja tutustumismatkalle Belgiaan

Varsinais-Suomen maakuntahallitus lähtee lokakuun alussa kolmen päivän neuvottelu- ja tutustumismatkalle Brysseliin ja Gentiin Belgiaan.

Lisätty ti 18.6.2013

Näkökulma: Ennen vanhaan kaikki oli paremmin – vai oliko sittenkään?

Lisätty ti 18.6.2013

Leijona Ladyjen kirpputori Lokalahdella

Lisätty ti 18.6.2013

Uusikaupunki: ei tili- ja vastuuvapautta hallitukselle eikä kaupunginjohtajalle

Uudenkaupungin kaupunginvaltuusto ei myöntänyt eilen tili- ja vastuuvapautta kaupunginhallitukselle. Saman kohtalon koki kaupunginjohtaja Atso Vainio. Valtuusto valitsi valiokunnan selvittämään syntynyttä tilannetta ja sen syitä.

Lisätty ti 18.6.2013

Kaupunki takaa kiinteistöyhtiönsä 2,5 miljoonan euron pankkilainan

Uudenkaupungin kaupunginvaltuusto myönsi eilen Vakka-Suomen Panimokiinteistöt Oy:lle omavelkaisen takauksen 2,5 miljoonan euron ja 15 vuoden luotolle Svenska Handelsbanken AB:ltä.

Lisätty ti 18.6.2013

Tontonmäki-yhtiön kohtalo siirtyi syksyyn

Uudenkaupungin kaupunginvaltuusto siirsi eilen syksyyn kiinteistöyhtiönsä Kiinteistö Oy Pyhämaan Pientalojen osakkeiden ostoihin kaavaillun 850.000 euron lisäbudjetin.

Lisätty ti 18.6.2013

Maksuhäiriöitä Uudessakaupungissa vähiten Lokalahdella, Vakka-Suomessa eniten Vehmaalla

Uudenkaupungin keskustassa yli 18-vuotiaista asukkaista 7,4 prosentilla on vähintään yksi merkintä maksuhäiriöstä. Pienin maksuhäiriöisten osuus on Lokalahdella (5,6 prosenttia) ja suurin Kalannin asemanseudulla (8,1 prosenttia). Vakka-Suomessa suurin maksuhäiriöisten osuus on Vehmaalla (10,3 prosenttia).

Lisätty ma 17.6.2013

Suuret kotimaiset kirjailijat syksyllä Turkuun

Turun kansainvälisillä kirjamessuilla 4.-6. lokakuuta nähdään kirjasyksyn kotimaiset kärkinimet. Ohjelmatyö on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kirjamessujen ohjelmapäällikkö Jenni Haukion käsialaa. Messujen koko ohjelma julkistetaan syyskuussa.

Lisätty ma 17.6.2013

Yaran lannoitteiden tukkuhinnat laskevat 10-20 prosenttia, kysyntä kasvussa

Yara Suomen uusi lannoitevuosi alkaa huomenna (18.6.), jolloin heinäkuun toimitusten myynti alkaa. Lannoitteiden tukkuhinnat laskevat keväästä päälajikkeilla 10–20 prosenttia ja ovat muutaman prosentin alhaisemmat verrattuna päättyvän lannoitevuoden avaushintoihin.

Lisätty ma 17.6.2013

Bioetanolia vehnästä: EU-neuvosto aloittaa maankäytön muutosten pohdinnalla

Lisätty ma 17.6.2013

Nina Åström Satama soi –iltatorilla

Kesän ensimmäinen ohjelmallinen Pakkahuoneen iltatori pidetään keskiviikkona 26. kesäkuuta.

Lisätty su 16.6.2013

Tämä kipsikasa vuotaa fosforia Itämereen sata kertaa enemmän kuin ”Kemiran vihervalli”

Vailla minkäänlaisia suojauksia varastoitu jätekipsivuori Puolassa lähellä Gdanskia vuotaa eri arvioiden mukaan Itämereen 400-540 tonnia merta rehevöittävää fosfaattifosforia vuodessa. Määrä vastaa Suomen kaikkien kaupunkien yhteisiä fosforipäästöjä. Uudenkaupungin lannoitetehtaassa syntyneen jätekipsikasan fosforipäästö mereen on noin 4 tonnia vuodessa. Kaupungin puhdistettujen jätevesien mukana mereen joutuu noin 650 kiloa fosforia. 

Arkisto

Muntilan tuulipuiston rakentaminen alkamassa

Uusikaupunki • to 17.1.2013

U:gista uudentyyppinen jäänmurtaja

Uusikaupunki • ti 18.12.2012

Maija Junkola-Lehtosesta tulossa uusi hallituksen puheenjohtaja

Uusikaupunki • ma 17.12.2012

Ajokoirien kettukilvan voitto ja mestaruus Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • su 16.12.2012

Verokarhu muuttaa Turkuun, verotoimisto asiakkailta pysyvästi kiinni

Uusikaupunki • su 16.12.2012

Lapsen huostaanoton omavaltaisesta jatkamisesta sakkoja

Uusikaupunki • su 16.12.2012

Hoivakoteja nousee U:giin pikavauhdilla, nyt vuorossa Suomen Hoivatilat ja Mainio Vire

Uusikaupunki • la 15.12.2012

Kaupunki ostanee palveluita uudesta Arttu Oy:n hoivakodista

Uusikaupunki • la 15.12.2012

Golf hyvä harrastus nuorille, sopii myös työpaikkojen liikuntaan

Uusikaupunki • la 15.12.2012

Satovahinkoala tänä vuonna 55.800 hehtaaria

Uusikaupunki • pe 14.12.2012

Biovakka Oy:n biokaasulaitoksen laajennus yva-menettelyyn

Uusikaupunki • pe 14.12.2012

Tukea paikalliselle meripelastustoiminnalle

Uusikaupunki • pe 14.12.2012

Uudenkaupungin uusi nuorisovaltuusto valittu

Uusikaupunki • pe 14.12.2012

U:gin päästöt viime vuonna 236.000 tonnia

Uusikaupunki • to 13.12.2012

Kolumni: Onko paikallispolitiikassa vain "kaverista" kysymys?

Uusikaupunki • to 13.12.2012

Seuratuki kasvaa, liikuntaharrastuksen kustannuksia halutaan alentaa

Uusikaupunki • ke 12.12.2012

Valtuusto antoi hallintokunnille juustohöylän ja 3 prosentin säästövaatimuksen

Uusikaupunki • ke 12.12.2012

Sähköiset reseptit käyttöön koko sairaanhoitopiirissä

Uusikaupunki • ti 11.12.2012

Kho ei muuttanut päätöstä kivilouhimo-murskaamon ympäristöluvan kumoamisesta

Uusikaupunki • ti 11.12.2012

Mauri Kontu: Etujärjestöjen lopetettava omien etujen ajaminen kilpailukyvyn hyväksi

Uusikaupunki • ti 11.12.2012

Anna Eriksson: ”Emma-patsaat sopivia joulukuusen tukipainoiksi”

Uusikaupunki • ti 11.12.2012

Tommi Sippel Vakka-Suomen Vuoden Poliisi

Uusikaupunki • ma 10.12.2012

Vuoden kulttuuriteko -palkinto Marja-Liisa Santalalle

Uusikaupunki • su 9.12.2012

Kioton sopimus jatkuu kahdeksan vuotta, Hinku-kunnat aikaansa edellä

Uusikaupunki • su 9.12.2012

Onko U:gilla riskinottokykyä taata tarvittaessa etanolitehtaan lainoja?

Uusikaupunki • ke 23.11.2011

Laitilan Puhelin avaamassa nopean 4G-tasoisen laajakaistan

Uusikaupunki • ma 29.11.2010

Wanhanajan Markkinoiden tunnelmallisin: Pirjo Lehtilän ja Kirsti Uusitalon kranssiputiikki

Uusikaupunki • ma 29.11.2010

Uudenkaupungin jouluvalot syttyivät reippaassa pakkassäässä

Uusikaupunki • ma 29.11.2010

Itsenäisyyspäivän juhla Uudessakaupungissa

Uusikaupunki • ma 29.11.2010

Kalastaja selvittää merimetsojen alalajit ampumalla 70 lintua

Uusikaupunki • pe 26.11.2010

Kunnanvaltuutetun kaikki rikossyytteet nurin

Uusikaupunki • pe 26.11.2010

Uusikaupunki jakaa syntymäpäivänään neljä uutta palkintoa

Uusikaupunki • to 25.11.2010

Fosforin vähentämisen tavoite Saaristomerellä saavutettavissa kipsillä

Uusikaupunki • to 25.11.2010

Uudenkaupungin satamaan suuri soijaöljysäiliö

Uusikaupunki • to 25.11.2010

Jätehuollon maksut nousevat ensi vuoden alussa

Uusikaupunki • to 25.11.2010

Mikael Nordström kertoo Selkämeren hylkeistä

Uusikaupunki • to 25.11.2010

Jätevesiasetus pato haja-asutusalueen jätevedesien puhdistamiselle

Uusikaupunki • to 25.11.2010

Uudenkaupungin kaupunginhallitus luovutti ja jätti terveydenhuollon säästötoimenpiteet virkalääkäreille

Uusikaupunki • ti 23.11.2010

Kerrostaloja Kalannin keskusta-alueelle

Uusikaupunki • ti 23.11.2010

Ammattiopisto Novidalle lupa investoida lisää vielä tänä vuonna

Uusikaupunki • ti 23.11.2010

Uudenkaupungin työllisyys pysyi lokakuussa ennallaan, työttömyysaste edelleen 9,9 prosenttia

Uusikaupunki • ti 23.11.2010

Yhdyskuntajätteiden määrä laski, hyödyntämisaste uuteen ennätykseen

Uusikaupunki • ti 23.11.2010

Kahta valtuutettua esitetään syrjään luottamustoimista Vehmaalla

Uusikaupunki • ti 23.11.2010

Novidan vakituinen henkilöstö uuden koulutuskuntayhtymän palvelukseen vanhoina työntekijöinä

Uusikaupunki • ti 23.11.2010

Viljelijätuet maksetaan joulukuussa – pelko EU:n budjettisotkuista turha

Uusikaupunki • ma 22.11.2010

Uusikaupunki panemassa myyntiin Taidetalo Ars Aarraksen

Uusikaupunki • ma 22.11.2010

Rahapulassakin kannattaa varata rahaa omaishoidon tukeen

Uusikaupunki • ma 22.11.2010

Uusikaupunki korvaa 500 euroa rannan virkistyskäytön vaikeutumisesta ja maisemahaitasta

Uusikaupunki • ma 22.11.2010

Valmet Automotiven ja Karmannin kauppa valmis

Uusikaupunki • ma 22.11.2010

Joulunavaus U:gissa: Wanhanajan Markkinat, joulukadun avaus, sirkusteatteria

Uusikaupunki • ma 22.11.2010

Timo Hermonen tekniseksi johtajaksi Finnprotein Oy:öön

Uusikaupunki • ma 22.11.2010

Uudellakaupungilla jätti-investoinnit, päätös sosiaali- ja terveyskeskuksen menojen leikkaamisesta siirtyi ensi viikkoon

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Syksyn uudet ylioppilaat

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Valmet Automotivelle suunnitteluyksikkö USA:han

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Valmet Automotive sijoittaa Karmanniin 5 miljoonaa euroa

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Vakka-Suomen aluesairaalan ovet kiinni: tietokonevika!

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Kangasajuruoholla 44 kasvupaikkaa Vakka-Suomessa

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Valtatie 8 myös kauppakamariosaston kärkihanke

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Leijonien joulusanoma: Auta auttamaan apua tarvitsevia

Uusikaupunki • la 20.11.2010

Hiekkatekonurmi siirtynee useilla vuosilla, monitoimihalli ainakin kymmenellä vuodella

Uusikaupunki • to 18.11.2010

Omenasiideri tekee uusikaupunkilaista panimohistoriaa

Uusikaupunki • to 18.11.2010

Uuden Ukipolis Oy:n hallitus likimain valmis

Uusikaupunki • to 18.11.2010

Uusikaupunki maksaa työntekijöilleen tuloksellisuuserän henkilökohtaisena palkan lisänä

Uusikaupunki • to 18.11.2010

Sari Koistiselle ero johtavan ylilääkärin virasta

Uusikaupunki • to 18.11.2010

Sosiaali- ja terveyspalvelujen rahoitukseen alueelliset 200.000 asukkaan väestöpohjat?

Uusikaupunki • to 18.11.2010

Haapaniemen koulukiinteistö myydään kahdessa osassa

Uusikaupunki • to 18.11.2010

Kaupunginhallitus korotti kaupunginjohtajan palkkaa

Uusikaupunki • ke 17.11.2010

Uiminen kallistuu Uudessakaupungissa

Uusikaupunki • ke 17.11.2010

Lasten marraskuun huipennus: Art Teatron Meritähden lento

Uusikaupunki • ke 17.11.2010

Wanhanajan markkinoilla muutamia myyntipaikkoja vapaana

Uusikaupunki • ke 17.11.2010

Keskustelu kirkon asioista lisäsi vilkkautta seurakuntavaaleissa

Uusikaupunki • ti 16.11.2010

Ilvesoppia luonnosta ja kotiin päätyneistä eläimistä

Uusikaupunki • su 14.11.2010

Ympäristöpalkinto arkkitehti Viri Teppo-Pärnälle

Uusikaupunki • su 14.11.2010

Betorantien teollisuusalueen kaavaehdotus nähtäville

Uusikaupunki • la 13.11.2010

Sorvakkoon syntyy uusi kortteli, valitusrumba jatkuu korkeimpaan hallinto-oikeuteen

Uusikaupunki • la 13.11.2010

Kaupunginjohtajan palkka nousee 700 eurolla

Uusikaupunki • pe 12.11.2010

Kaupunginjohtajan erottaminen vaatii valtuuston määräenemistön

Uusikaupunki • pe 12.11.2010

Koulukiinteistöjen myynti-ilmoitus piakkoin lehtiin

Uusikaupunki • pe 12.11.2010

Uusikaupunki vastustaa kolmen maistraatin yhdistämistä

Uusikaupunki • pe 12.11.2010

Torstain poliisiuutisia

Poliisiuutiset • pe 12.11.2010

Isonkarin majakkasaari osana Selkämeren ehdotettua kansallispuistoa

Uusikaupunki • pe 12.11.2010

Ilmastopuhe nähtiin aluksi jopa talouskasvun jarruna ja uhkana hyvinvoinnille

Uusikaupunki • pe 12.11.2010

Santtiorannan uimaranta museokävijöiden suosikki

Uusikaupunki • to 11.11.2010

Merimetson vähentäminen tarpeellista, syksyn metsästys kuitenkin fiasko

Uusikaupunki • to 11.11.2010

Perhepäivähoitajille kuukausipalkka, palveluiden säilyttävä kuntakeskuksissa

Uusikaupunki • ke 10.11.2010

Vauhtia Janhuanniemeen, malttia terveydenhuollon rukkaukseen

Uusikaupunki • ke 10.11.2010

Huoneistojen omat vesimittarit pakollisiksi uusissa rakennuksissa

Uusikaupunki • ke 10.11.2010

Sairaanhoitopiirin talousarvio jatkaa säästölinjalla

Uusikaupunki • ti 9.11.2010

Perussuomalaiset tuulettivat valtuuston talousseminaarissa

Uusikaupunki • ti 9.11.2010

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon aluekokeilun suunnitelmat nyt asiantuntijoiden arviointavana

Uusikaupunki • ti 9.11.2010

Seurakunnan vaalikoneeseen vastanneista vaaliehdokkaista puolet kannattaa homoparien siunaamista

Uusikaupunki • ti 9.11.2010

Keilarata palasi Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • ma 8.11.2010

Kioskista kampaamoksi

Uusikaupunki • ma 8.11.2010

Ehkäisevän päihdetyön viikko Vakka-Suomessa

Uusikaupunki • ma 8.11.2010

Vipinää välkällä – Saarnisto liikkuu

Uusikaupunki • ma 8.11.2010

Valmet Automotiven osaomistajiksi Pontos, Teollisuussijoitus ja oma johto – samalla kauppa Karmannin kattoliiketoiminnasta

Uusikaupunki • pe 5.11.2010

Sanna Lovén ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Uusikaupunki • pe 5.11.2010

Kasvun viriäminen epätasaisesti ja kiristynyt kilpailu myrkkyä taloudelle ja viennille

Uusikaupunki • pe 5.11.2010

Neapo Oy sai teknologiapalkinnon

Uusikaupunki • pe 5.11.2010

Uudenkaupungin satamaliikelaitos osakeyhtiöiksi kolmen vuoden kuluessa

Uusikaupunki • to 4.11.2010

Varsinais-Suomen Innosuomi-kilpailun toinen palkinto Dewaco Oy:lle Laitilaan

Laitila • to 4.11.2010

Maataloustulo laskee tänä vuonna 15 prosenttia

Uusikaupunki • ke 3.11.2010

Valmet Automotive neuvotellut osasta saksalaista Karmannia

Uusikaupunki • ke 3.11.2010

Valtuuston talousseminaarin anti: Uudenkaupungin terveydenhuollon kipupisteet vihdoin selvillä

Uusikaupunki • ke 3.11.2010

Suurkampanja: helsinkiläisiä ja tamperelaisia houkutellaan muuttamaan Varsinais-Suomeen

Uusikaupunki • ti 2.11.2010

Hyljesietopalkkioita maksettu jo 6 miljoonaa euroa

Uusikaupunki • ti 2.11.2010

Masku Kiinteistöt Oy:n Tirkkala-tonteista kohutaan yhä

Uusikaupunki • ti 2.11.2010

Uudenkaupungin ensi vuoden matkailuesite teon alla, valmis tammikuussa

Uusikaupunki • ti 2.11.2010

Nenäpäivänä tempaistaan Uudenkaupungin torilla

Uusikaupunki • ma 1.11.2010

Arto Kallinen varapuheenjohtajaksi Varsinais-Suomen vaalipiirilautakuntaan

Uusikaupunki • ma 1.11.2010

Vehmaalainen ravintolayrittäjä syytteessä tuhotöistä, törkeästä petoksesta ja vakuutuspetoksesta

Uusikaupunki • pe 29.10.2010

Uudenkaupungin väkiluku nousi tammi-syyskuussa 15:lla

Uusikaupunki • pe 29.10.2010

Kalannin Siwan ryöstö ratkennut, ryöstäjiä esitetään vangittavaksi

Uusikaupunki • pe 29.10.2010

Pohjanlahden silakkakiintiö kasvoi prosentilla

Uusikaupunki • ke 27.10.2010

Laitilalaisen Torikan suurkanalan laajennuksen ympäristövaikutukset arvioitu

Laitila • ke 27.10.2010

Koululaisille maistuu kotoinen arkiruoka, eniten lasagne ja lihamakaronilaatikko

Uusikaupunki • ti 26.10.2010

Kaupunginjohtaja Kari Koski: Poliittisen päätöksenteon ennakoitavuus elinehto ennakkoluulottomalle elinkeinotoimelle

Uusikaupunki • ti 26.10.2010

Uudenkaupungin työllisyys parani hieman syyskuussa, työttömyysaste 9,9 prosenttia

Uusikaupunki • ti 26.10.2010

Uudenkaupungin valtuusto jätti minikokouksessaan veroprosentit ennalleen

Uusikaupunki • ti 26.10.2010

Ei uutta laivaa Vikingille ilman valtion tukea

Uusikaupunki • ti 26.10.2010

Suomalainen haluaa säästää mutta on huoleton rahankäyttäjä

Uusikaupunki • ti 26.10.2010

Auton ostaja kaasuttaa pois ympäristöystävällisyydestä

Uusikaupunki • ti 26.10.2010

Sosiaali- ja terveysalan ammattityövoimasta edelleen pulaa Varsinais-Suomessa

Uusikaupunki • ma 25.10.2010

Viking Linen laivatilaus Turun telakalta helpottaa työllisyyttä Uudessakaupungissakin

Uusikaupunki • ma 25.10.2010

Työmaan sähkökeskus voroille

Poliisiuutiset • ma 25.10.2010

Aseellinen ryöstö Kalannin Siwaan sunnuntaina

Poliisiuutiset • su 24.10.2010

Ammattiopisto Novidan kiinteistöt vuokrataan tai myydään

Uusikaupunki • su 24.10.2010

Uudenkaupungin Rautavalimo lähtee alihankkijaksi Yhdysvaltojen tuulimyllybisnekseen

Uusikaupunki • su 24.10.2010

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto Vahterukselle ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle

Uusikaupunki • su 24.10.2010

Ensi viikko Reilun kaupan viikko

Uusikaupunki • pe 22.10.2010

Sybimar Oy aikoo kasvattaa maalla olevissa altaissa kalaa 400.000 kiloa vuodessa

Uusikaupunki • ke 20.10.2010

EU keskustelee Itämeren kalastuskiintiöistä –Suomi haluaa Pohjanlahden silakkakiintiön 118.000 tonniin

Uusikaupunki • ke 20.10.2010

Uudessakaupungissa tuotetaan päivähoitoa vertailukuntiin nähden edullisesti

Uusikaupunki • ke 20.10.2010

Uusiorenkaat ja ekologinen siunausarkku saivat erityismaininnan Valonian ympäristöteko-kilpailussa

Uusikaupunki • ti 19.10.2010

Tuulivoimaloista Iso-Haidukseen ja Kirstaan jätettiin muistutuksia maakuntakaavan ehdotukseen

Uusikaupunki • ti 19.10.2010

Laitilan Puhelin edistää lasten turvallista netinkäyttöä

Laitila • ti 19.10.2010

Kirjanmerkkikisa ratkennut

Laitila • ti 19.10.2010

Venestama-alueen kaavamuutos esille ja valtuustoon

Uusikaupunki • ti 19.10.2010

Elatustuen tiedot nyt verkosta

Uusikaupunki • ti 19.10.2010

Uudenkaupungin bioetanolitehtaasta maakunnan kärkihanke

Uusikaupunki • ti 19.10.2010

Viron tuntija Jaana Vasama: Euro tulee Viroon ja koulutettu työvoima valuu Suomeen

Uusikaupunki • ma 18.10.2010

Maakunnan kunnilla ensi vuoden alusta yhteinen pieneläinpäivystys Turussa

Uusikaupunki • ma 18.10.2010

Uusikaupunki panee neljä koulukiinteistöä myyntiin

Uusikaupunki • pe 15.10.2010

Kaupunginhallitus antaa teknisen lautakunnan askarrella ja tekee itse mitä se lystää

Uusikaupunki • pe 15.10.2010

Kari Koski: Päästöjen vähentäminen tuo säästöjä kunnalle ja mahdollisuuksia elinkeinoelämälle

Uusikaupunki • pe 15.10.2010

Nuorkauppakamarille uusi hallitus

Uusikaupunki • to 14.10.2010

Ukipolis Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu DI Jaakko Barsk.

Uusikaupunki • to 14.10.2010

Itellan postinjakeluun suomalaisia sähköautoja

Uusikaupunki • ke 13.10.2010

Laitila ottamassa käyttöön lasten kotihoidon tuen kuntalisän

Laitila • ke 13.10.2010

Tupakoitsija, liiku vaikkei henki kulkisi!

Uusikaupunki • ke 13.10.2010

U:ki ”iloinen yllätys” monelle matkailijalle

Uusikaupunki • ke 13.10.2010

Luonnollista asumista Reimarissa

Uusikaupunki • ke 13.10.2010

Määräaikainen työsuhde voi heikentää työntekijän hyvinvointia

Uusikaupunki • ke 13.10.2010

Laitilan Lääkäripalvelu 20 vuotta ajan hermolla

Laitila • ke 13.10.2010

Työterveyshuolto on muutakin kuin sairaslomalappujen kirjoittamista

Uusikaupunki • ke 13.10.2010

MOT: Pakkohoitoon tuomitut

Uusikaupunki • ti 12.10.2010

Perhehoito suo mahdollisuuden omaishoitajien vapaapäiviin

Uusikaupunki • ti 12.10.2010

Think City sähköauton voi nyt liisata Suomessakin

Uusikaupunki • to 7.10.2010

Tilitoimisto Arisma Oy sai luvan perintätoimintaan

Uusikaupunki • to 7.10.2010

Viiden kunnan kokemukset osoittavat: hiilineutraali kunta ei ole utopiaa

Uusikaupunki • to 7.10.2010

Propel Voima Oy ottaa aikalisän Rihtniemen tuulivoimahankkeessa

Pyhäranta • ke 6.10.2010

Marraskuun alussa nopeudet tuplaantuvat VSP:n asiakkailla

Uusikaupunki • ke 6.10.2010

Venesatama-alueen kaavaehdotus sittenkin uudelleen kaupunginhallitukseen

Uusikaupunki • ke 6.10.2010

Säästöpankeilta uusi tuote

Uusikaupunki • ke 6.10.2010

Puuhallin vuosi elää sykleissä, uusi halli ensi keväänä

Uusikaupunki • ke 6.10.2010

Pikkumökit vaihtuvat kaksi kertaa suurempiin: hallitus käynnisti kaavamuutoksen

Uusikaupunki • ke 6.10.2010

Asuntojen kysyntä suurempi kuin tarjonta; Oma koti kiven alla

Uusikaupunki • ke 6.10.2010

Heimon Kala Oy irtisanoi loput 12 työntekijää - toiminta loppuu Uudessakaupungissa

Uusikaupunki • ma 4.10.2010

Kaupunginhallitus jättämässä lautakunnan hylkäämän kaavaehdotuksen silleen

Uusikaupunki • ma 4.10.2010

Terveydenhuolto teki kaksi säästöesitystä mutta jäi odottamaan palveluketjujen kokonaisuudistusta

Uusikaupunki • ma 4.10.2010

Tupakkalain uudistus vie kohti savutonta Suomea

Uusikaupunki • ma 4.10.2010

Leipomo leipoi, kuluttajat söivät ja Saaristomeri puhdistuu

Uusikaupunki • ma 4.10.2010

Ysiviitonen muuttuu ensi vuoden alussa etanolibensiiniksi

Uusikaupunki • ma 4.10.2010

Rattijuoppo sunnuntaina Vehmaalla

Poliisiuutiset • ma 4.10.2010

Pyöräilykampanjassa ahkeroitiin: onni suosi neljää kuntoilijaa

Uusikaupunki • ke 29.9.2010

Sähkön käyttö kasvoi viime vuonna Uudessakaupungissa

Uusikaupunki • ke 29.9.2010

Vakka-Suomi näkyvästi esillä Alihankintamessuilla, yritykset yhteisellä osastolla

Uusikaupunki • ke 29.9.2010

Uudellakaupungilla kirittävää liikuntapaikkojen osalta

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Kaupunginjohtajan ja valtuuston puheenjohtajan pää vadille: Persut moittivat valtuustoaloitteissa myös kaupunginhallitusta

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Wallin ehdolla edustajistoon

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Pirkkoliisa Suomisen poliittiset manttaalit nyt jaettu

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Uusikaupunki teki 3,7 miljoonan euron lisäbudjetin

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Uusikaupunki mukaan rannikon kehittämiseen yhdeksi maan talousvyöhykkeeksi

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Uusikaupunki on aikeissa myydä Taidetalo Ars Aarraksen

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Valtuusto haikaili vedenpitävää kauppakirjaa vesivahinkoja kärsineen rakennuksen myyntiin

Uusikaupunki • ti 28.9.2010

Työpaikat vähentyneet teollisuudessa viidenneksen 20 vuodessa

Uusikaupunki • ma 27.9.2010

Partioparaati Uudenkaupungin keskustassa

Uusikaupunki • ma 27.9.2010

Hirvenmetsästys on alkanut – osa seuroista siirtää alkamista

Uusikaupunki • ma 27.9.2010

Laitilassa sattui ja tapahtui sunnuntaiyönä

Poliisiuutiset • ma 27.9.2010

Asemakaavan muutos: venesataman alueelle Suukariin aiotaan yhä rakentaa asuntoja

Uusikaupunki • pe 24.9.2010

Pikkumökkikylän aluevaraaja haluaa nyt muuttaa asemakaavaa ja rakentaa tontille puolta suurempia taloja

Uusikaupunki • pe 24.9.2010

Kauppakamari huolissaan vapaa-ajan toimintojen resursseista

Uusikaupunki • pe 24.9.2010

Uudenkaupungin vanha seurakuntakoti myydään 65.000 eurolla

Uusikaupunki • to 23.9.2010

Aloittavien yritysten palvelua ja asiointia helpotetaan

Uusikaupunki • ke 22.9.2010

Hallinto- ja kehitysjohtaja Ossi Pelttari eläkkeelle marraskuun alussa

Uusikaupunki • ti 21.9.2010

Uusikaupunki liittyy alueelliseen kestävän kehityksen yhteistyöhön

Uusikaupunki • ti 21.9.2010

Uudenkaupungin talousarvioon 3.7 miljoonaa lisämäärärahaa

Uusikaupunki • ti 21.9.2010

Uudenkaupungin työllisyys heikkeni elokuussa, työttömyysaste jälleen yli 10 prosentin

Uusikaupunki • ti 21.9.2010

Tukea nuorten työttömien työllistämiseen vielä jäljellä

Uusikaupunki • ti 21.9.2010

Kolari tiistaiaamuna Honkatiellä

Poliisiuutiset • ti 21.9.2010

Uusi metalliteollisuuden yritys Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • ma 20.9.2010

Ravintola Paviljonki Oy hakee kaupungilta jatkoa tontin vuokrasopimukselle

Uusikaupunki • ma 20.9.2010

Korihaiden liigajoukkue hakee huoltajaa

Uusikaupunki • ma 20.9.2010

Alaikäinen mopoilija kolaroi Laitilassa

Poliisiuutiset • ma 20.9.2010

Rypäs rikkeitä ja rötöksiä...

Poliisiuutiset • su 19.9.2010

Kaupunki rakentaa Finnprotein Oy:lle soijaöljysäiliön Hepokariin

Uusikaupunki • su 19.9.2010

Merikotkat pelastamassa Pyhärannan Rihtniemen tuulimyllyiltä

Pyhäranta • su 19.9.2010

Uudenkaupungin nuorisotalo myyntiin

Uusikaupunki • su 19.9.2010

Johtava ylilääkäri Sari Koistinen ainoa hakija Loimaan johtavan ylilääkärin virkaan

Uusikaupunki • su 19.9.2010

Asukkaat ihmeissään isännöintipalkkioiden korotuksista

Uusikaupunki • su 19.9.2010

Nuorisotoimessa täysi häsä päällä

Uusikaupunki • to 16.9.2010

Vahterus Oy juhli 20-vuotistaivaltaan

Uusikaupunki • to 16.9.2010

Kappelineuvoston yhteiskunnalllnen keskustelusarja jatkuu perjantaina

Uusikaupunki • ke 15.9.2010

Uusikaupunkilaisen yrityksen naisjohtaja tuomittiin korvauksiin alaisen nuhtelusta

Uusikaupunki • ke 15.9.2010

Merellinen kriisinhallintaharjoitus siirtyy loppuviikolla Selkämerelle

Uusikaupunki • ke 15.9.2010

Ongelmahylkeitä ja roskakalaa

Uusikaupunki • ke 15.9.2010

Länsi-Suomen merivartiosto kärytti kuluneena kesänä 110 ruorijuoppoa

Uusikaupunki • ke 15.9.2010

Torikahvila kaadettu

Poliisiuutiset • su 12.9.2010

Puhtitori päätti U:gin torin toritapahtumien toisen kesän

Uusikaupunki • su 12.9.2010

Salossa edistetään terveyttä määrätietoisesti ja kaikilla hallinnnonaloilla

Uusikaupunki • su 12.9.2010

Kolmesataa kukkasipulia, maustepenkki, pihakompassi ja 333 oppilasta

Uusikaupunki • su 12.9.2010

SPR:n Operaatio Nälkäpäivä etsii U:gissa 60 lipaskerääjää

Uusikaupunki • su 12.9.2010

Uudestakaupungista viisi koulua mukana luomassa liikunnallista toimintaa myös arkeen

Uusikaupunki • su 12.9.2010

Taivassalo maakunnan toiseksi kovin ja Laitila seutukunnan huokein omakotitalon verottaja

Uusikaupunki • su 12.9.2010

Asuntoministeri Jan Vapaavuori: Suurtalkoilla asuntojen homeongelmat kuriin

Uusikaupunki • su 12.9.2010

Geologian päivän retkillä etsitään monimuotoisuutta

Laitila • ke 8.9.2010

Neljän miljoonan potti uusikaupunkilaiselle moduulirakentajalle

Uusikaupunki • ti 7.9.2010

Merikotka kunnan kingi: Kansallistuuli Oy perui Kustavin Pleikilään suunntellun tuulivoimalapuiston

Uusikaupunki • ti 7.9.2010

Puntit tasan: Julkisten palveluiden yksityistämisen kannattajia ja vastustajia yhtä paljon

Uusikaupunki • su 5.9.2010

Kymmenkunta havaintoa uudesta taskurapulajista Saaristomerellä

Uusikaupunki • su 5.9.2010

Ensimmäiset Think-sähköautot myynnissä ja käytössä Suomessa

Uusikaupunki • su 5.9.2010

Think-sähköautosta yritysauto ja autolla erottumaan pyrkivän hintava kauppakassi

Uusikaupunki • su 5.9.2010

Poliisi kaipaa silminnäkijöitä pahoinpitelylle

Poliisiuutiset • su 5.9.2010

Kuntaliitosta yrittäneet Uusikaupunki ja Taivassalo ainoat Vakka-Suomesta valtionosuuden korotusta hakeneet kunnat

Uusikaupunki • pe 3.9.2010

Loura-hanke rajaa yhteiskunnan kehittämisen kapealle rannikkoalueelle

Uusikaupunki • to 2.9.2010

Yleisten kielitutkintojen ilmoittautuminen syyskuun aikana

Uusikaupunki • to 2.9.2010

Laitilalainen Dewaco toimittaa lietteen käsittelylaitteiston puolalaiselle jätevesilaitokselle

Laitila • to 2.9.2010

Keskiviikkoaamuna peurakolari Vehmaantiellä

Poliisiuutiset • ke 1.9.2010

Selkämeren pohjan happitilanne hyvä ja pohjaeläimistö runsas

Uusikaupunki • ti 31.8.2010

Marraskuun Wanhanajan markkinoiden paikat jaossa

Uusikaupunki • ti 31.8.2010

Meduusahavainnot talteen ja Suomen ympäristökeskukselle

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Uusikaupunki mukana Vakka-Suomen perhetukikeskus-hankkeessa

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Uusikaupunki tuo toimenpiteet kurataloutensa korjaamisesta vasta valtuuston marraskuun talousarvioseminaariin

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Uusi yrittäjä Johanna Mäkirinne: Ilman yrityshautomoa en olisi tässä yritystäni esittelemässä

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

”Tarraa vapaan”: valtakunnallinen Kalastuspäivä Pyhämaan koululla

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Kaikki kalavedet vuokralle ammattikalastajille

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Kaavahallitus: mökki- ja teollisuustontteja sekä sopu ranta-asemakaavan muutoksesta

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Itämeri nousemassa ehkä maailman vilkkaimmaksi meriväyläksi

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Hevoskynnön SM: Kolmas peräkkäinen kulta Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • ma 30.8.2010

Ilkivaltaa ja rattijuoppoja venetsialaisviikonloppuna

Poliisiuutiset • ma 30.8.2010

Porschen kokoonpano Uudessakaupungissa loppuu jo ensi keväänä

Uusikaupunki • pe 27.8.2010

Sukari tekemässä hulppean pikavoiton Lokakahden Tirkkalan lomatonteilla

Uusikaupunki • to 26.8.2010

Yaralta jälleen uusi menetelmä: kipsin levitys pelloille voi puolittaa ravinnevalumat

Uusikaupunki • ke 25.8.2010

Kansalaiset luottavat poliisiin ja uskovat ettei poliisi itse toimi epäeettisesti

Uusikaupunki • ke 25.8.2010

Viranomainen suosittaa sikainfluenssaan tarkoitetun Pandemrix-rokoteen käytön keskeyttämistä

Uusikaupunki • ke 25.8.2010

Uudessakaupungissa suhteellisesti yhtä moni elää köyhyysrajan alapuolella kuin tasaisten tuloerojen Vaasassa

Uusikaupunki • ti 24.8.2010

Säästöpankin myönteinen kehitys jatkui alkuvuonna

Uusikaupunki • ti 24.8.2010

Uudenkaupungin työttömyysaste heikkeni heinäkuussa 9,8 prosenttiin

Uusikaupunki • ti 24.8.2010

Murtoyritys ravintolaan

Poliisiuutiset • ma 23.8.2010

Asiakkailla ja kauppiaalla tenkkapoo Wanhojen tavaroiden torilla!

Uusikaupunki • su 22.8.2010

Uusikaupunki hakee harkinnanvaraista valtion rahoitusta 3,0 miljoonaa euroa

Uusikaupunki • su 22.8.2010

Maakuntahallitus merkitsee enää tiedoksi kansallispuistolain ja maakuntaliiton lausunnon vertailun

Uusikaupunki • su 22.8.2010

Kestävän kehityksen asiantuntijat ja palvelut kaupungin käytössä 45 sentillä asukasta kohti vuodessa

Uusikaupunki • su 22.8.2010

Lawrence Wright Korihaiden paitaan

Uusikaupunki • la 21.8.2010

Uusikaupunki hakee harkinnanvaraista valtionosuuksien korotusta

Uusikaupunki • to 19.8.2010

Ympäristölautakunta vaati yva-menettelyn Kustavin Pleikilän tuulivoimalapuistolle

Uusikaupunki • to 19.8.2010

Uudenkaupungin väkiluku voi jäädä heilumaan 15920:n tienoille

Uusikaupunki • to 19.8.2010

Sorsastus alkaa perjantaina: avajaiset 200.000 metsästäjälle

Uusikaupunki • ke 18.8.2010

Peltikolari Laivanrakentajantiellä

Poliisiuutiset • ke 18.8.2010

Uudenkaupungin ammattiopisto Novidan aika liikelaitoksena jää kahteen vuoteen

Uusikaupunki • ke 18.8.2010

Kuka oli Nova Groupin luottohenkilö Uudessakaupungissa?

Uusikaupunki • ke 18.8.2010

Kirjastoauton aikataulun muutoksia syyskaudella

Uusikaupunki • ke 18.8.2010

Vaalikampanjat käyntiin Pyhärannan Yliskalliolla

Uusikaupunki • ke 18.8.2010

Haja-asutuksen jätevesien käsittelyllä parannetaan ensisijaisesti lähiympäristön tilaa

Uusikaupunki • ke 18.8.2010

Kansalaisjärjestö: Jäteverotus etenee oikeaan suuntaan

Uusikaupunki • ke 18.8.2010

Pyhämaan Tontonmäen valmistalojen rakentaja pimitti talojensa homeongelmia

Uusikaupunki • ma 16.8.2010

Uudenkaupungin Sukelluskeskus Oy suunnittelee Putsaaren alueelle sukelluspuistoa upotettuine hylkyineen

Uusikaupunki • su 15.8.2010

Kahdeksan suuren voimalan tuulipuisto Kustavissa ei tarvitse ympäristövaikutusten arviointia

Uusikaupunki • su 15.8.2010

Destia Oy urakoi Munaistenmetsän kaatopaikan jätealueen seinän korotustyön

Uusikaupunki • su 15.8.2010

Äijätorilla tuulahdus tulevista ammattikalastusmessuista

Uusikaupunki • su 15.8.2010

Uusikaupunki ei lähde euroilla mukaan Ahmasveden kunnostukseen

Uusikaupunki • su 15.8.2010

Ulosajo Rautilantiellä

Poliisiuutiset • su 15.8.2010

Ministeri Paula Risikko: ”Vastuu lasten uimataidosta vanhempien ja koulun yhteinen”

Uusikaupunki • pe 13.8.2010

Hirvikolari perjantaina

Poliisiuutiset • pe 13.8.2010

Uusikaupunki menetti ykkössijan raha-automaattipeleissä Laitilalle

Uusikaupunki • pe 13.8.2010

Kansanedustaja Jyrki Yrttiaho: ”Olen kansallispuiston kannalla”

Uusikaupunki • pe 13.8.2010

Pesivien merimetsojen määrä väheni ankaran talven seurauksena

Uusikaupunki • pe 13.8.2010

Kansallispuistorajaus ei este Vakka-Suomen kalankasvatuselinkeinon kehittämiselle

Uusikaupunki • pe 13.8.2010

Hirvenpyyntilupia kuudennes viimevuotista enemmän

Uusikaupunki • pe 13.8.2010

Teollisuustuotannon vahva kasvu jatkui kesäkuussa

Uusikaupunki • ti 10.8.2010

”Koulunkäynti on lapsen työtä”

Uusikaupunki • ti 10.8.2010

Opteam Nestor tarjoaa työtä eläkeläisille

Uusikaupunki • ti 10.8.2010

Michael Lock aloitti maanantaina Thinkin markkinointipomona

Uusikaupunki • ti 10.8.2010

Joka toinen eläinsuojelutarkastus johtaa toimenpiteisiin

Uusikaupunki • ti 10.8.2010

Kyyhkyn metsästys aloittaa huomenna metsästyskauden

Uusikaupunki • ma 9.8.2010

Lähes 1.400 nuorta saanut työtä Sanssi-kortilla

Uusikaupunki • ma 9.8.2010

Taivassalolle luokitus kriisikunnaksi on mahdollinen

Uusikaupunki • pe 6.8.2010

Auto ja polkupyörä kolaroivat Laitilassa

Poliisiuutiset • pe 6.8.2010

Punaista päin ajetaan yhä useammin

Uusikaupunki • ke 4.8.2010

Nuorukainen menehtyi ulosajossa Vehmaalla

Poliisiuutiset • ke 4.8.2010

Härkäsimpusta gourmetsimpuksi: herkuttelua, tuotteistamista ja työtä kalastajille

Uusikaupunki • ke 4.8.2010

Varastorakennus paloi Laitilassa

Poliisiuutiset • ti 3.8.2010

Lyökintiellä moottoripyöräonnettomuus

Poliisiuutiset • ma 2.8.2010

Ely-keskus ohjeistaa: Aika poistaa merirokot veneenpohjasta

Uusikaupunki • ma 2.8.2010

Määräraha Selkämeren kansallispuistolle syksyn lisätalousarviosta?

Uusikaupunki • ma 2.8.2010

Valmet Automotiven tappio tammi-kesäkuussa 8,5 miljoonaa euroa

Uusikaupunki • to 29.7.2010

Myönteisen talouskehityksen merkkejä näkyvissä työmarkkinoilla

Uusikaupunki • to 29.7.2010

Korihaita luotsataan paikallisvoimin

Uusikaupunki • ke 28.7.2010

Leinmäen kyläyhdistyksellä jättiarpajaiset

Laitila • ti 27.7.2010

Uudenkaupungin työttömyysaste kasvoi kesäkuussa

Uusikaupunki • ti 27.7.2010

Marjatilojen ulkomaalaisen työvoiman työaikakirjanpidossa ja työterveyshuollossa huomautettavaa

Uusikaupunki • ti 27.7.2010

Kansanedustaja Timo Kaunisto eroamassa, ”romanttinen suhde” menossa kansanedustaja Kirsi Ojansuun kanssa

Uusikaupunki • su 25.7.2010

Lättähattu-junan Tku-Uki-Tku matkaliput myyty loppuun

Uusikaupunki • ke 21.7.2010

Kesän tiedeuutinen on tässä: Mausteita elikoille ja suolikaasujen metaani vähenee liki puoleen

Uusikaupunki • ke 21.7.2010

Kolaroitsija hakusessa...

Poliisiuutiset • ti 20.7.2010

Uudessakaupungissa tehtiin tammi-kesäkuussa 552 rikosta, liki puolet oli omaisuusrikoksia

Uusikaupunki • ma 19.7.2010

Haja-asutusalueen jätevesiratkaisut kannattaa aloittaa neuvonnasta ja suunnittelusta

Uusikaupunki • ma 19.7.2010

Pohjavettä vielä riittävästi helteistä huolimatta

Uusikaupunki • ma 19.7.2010

Helteestä kärsivät eniten lapset, ikääntyneet ja sairaat

Uusikaupunki • ma 19.7.2010

Uudenkaupungin Kuliluodossa alkuviikolla runsas sinileväkukinta

Uusikaupunki • to 15.7.2010

Huomio! Henkilöjuna Uuteenkaupunkiin lähtee Turusta viimeisenä päivänä heinäkuuta varttia vaille kymmenen

Uusikaupunki • to 15.7.2010

Heli Väisänen istuttaa itse hiotun kiven hopeakoruun

Uusikaupunki • su 11.7.2010

Käräjäoikeus kohtuullisti Sukarin palkkiomiljoonat alle 67.000 euroksi – lisäksi urakoija saa rahansa

Uusikaupunki • su 11.7.2010

Oy ParkNet Ab aikoo järjestää pysäköinnin omavalvontaa Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • su 11.7.2010

Joka viides ammatillisen koulutuksen aloittaneista keskeyttää

Uusikaupunki • su 11.7.2010

Laitilan Nuorisoverstaalle 54.000 euroa etsivään nuorisotyöhön

Laitila • pe 9.7.2010

Heimon Kala irtisanoi 14 työntekijää Uudessakaupungissa – lämminsavustus siirtyy Renkoon

Uusikaupunki • pe 9.7.2010

Vehmaan kunnanvaltuutettulle Antero Ahalalle ehdotonta vankeutta talousrikoksista – tuomio ei vielä lainvoimainen

Uusikaupunki • pe 9.7.2010

Lämmin sää tuo sinilevät – runsas esiintymä Uudenkaupungin Vähä-Hyypin saarella

Uusikaupunki • pe 9.7.2010

Merikotkille tänä vuonna 314 poikasta

Uusikaupunki • pe 9.7.2010

Peruspalvelut maakunnan kunnissa arvioitu, uusin selvitys keskittyy syrjäytymisen ehkäisyyn

Uusikaupunki • pe 9.7.2010

Reilun kaupan tuotteita ostettiin viime vuonna enemmän kuin koskaan aiemmin

Uusikaupunki • ke 7.7.2010

Merialueilla runsaat 9.600 harmaahyljettä, Pohjanlahdella laskettiin 850

Uusikaupunki • ke 7.7.2010

Valmet Automotive lomauttaa 159 työntekijää

Uusikaupunki • ke 7.7.2010

Kirjolohen tuotanto ennallaan, hinnat nousivat

Uusikaupunki • ke 7.7.2010

Piironginlaatikon Kerttu Aaltonen: Lastenfestivaali ensi vuonna yksipäiväinen

Uusikaupunki • ti 6.7.2010

Perämoottori varkaille Kustavissa

Poliisiuutiset • ma 5.7.2010

Tuulivoimalat näytillä kaupungin paraatipaikalla ilman lupaa?

Uusikaupunki • ma 5.7.2010

Uudenkaupungin Sukari-kaupoista kerrottiin Hymyssä jo kaksi vuotta sitten

Uusikaupunki • ma 5.7.2010

Viikaisten koulussa rikottu ikkunoita

Poliisiuutiset • su 4.7.2010

Uudessakaupungissa viime vuonna 2.546 asuntovelallista, velka 148,8 miljoonaa euroa

Uusikaupunki • pe 2.7.2010

Ötökkäpäivä Ukissa, luonnonkukkia Laitilassa

Uusikaupunki • pe 2.7.2010

Merialueen kalastus- ja vesiviljelyalusten rekisteröintilaki voimaan ensi vuoden alusta

Uusikaupunki • pe 2.7.2010

Olkiluotoon neljäs ydinvoimala ja ydinjätehauta: työtä vakkasuomalaisille?

Uusikaupunki • to 1.7.2010

Uudessakaupungissa pantiin vireille toukokuussa yksi konkurssi

Uusikaupunki • to 1.7.2010

Yaran kolme hanketta auttoivat valtion Kioton pöytäkirjan tavoitteeseen

Uusikaupunki • to 1.7.2010

Muistiasiat kiinnostavat

Uusikaupunki • ke 30.6.2010

Ministereillä halu tehdä viljasta bioetanolia: Tutkijan mukaan laskelmat on tehty poliittisin laskuopein

Uusikaupunki • ke 30.6.2010

Pesismailoja varkaille...

Poliisiuutiset • ke 30.6.2010

Varsinais-Suomen maakuntarahan aiheena puuastioiden teko

Uusikaupunki • ke 30.6.2010

Merivartioston tarkastamista veneilijöistä kolme sadasta humalassa yli ruorijuopusrajan

Uusikaupunki • ma 28.6.2010

Outo kämmekkä?

Uusikaupunki • ma 28.6.2010

Uusikaupunkilainen moduulirakentaja Neapo Oy kutsukilpailun kärkeen Helsingissä

Uusikaupunki • ma 28.6.2010

Masku Kiinteistöt myymässä neljää loma-asuntotonttia Lokalahden Tirkkalassa

Uusikaupunki • su 27.6.2010

Kangasajuruohon kasvupaikat Varsinais-Suomessa kartoitetaan

Uusikaupunki • su 27.6.2010

Varsinais-Suomeen ammatilliseen peruskoulutukseen 215 uutta opiskelijapaikkaa

Uusikaupunki • su 27.6.2010

Mopoauto sekä rusakko törmäyskurssilla ja muita tapauksia

Poliisiuutiset • su 27.6.2010

Pari rattijuoppoa

Poliisiuutiset • la 26.6.2010

Kunnallisvalitus koulujen lakkauttamisesta hylättiin hallinto-oikeudessa

Uusikaupunki • pe 25.6.2010

Asuin- ja liikerakennus U:gissa sai museovirastolta korjausavustuksen

Uusikaupunki • ke 23.6.2010

Valtioneuvosto lähetti kansallispuistolain eduskuntaan

Uusikaupunki • ke 23.6.2010

Toivo Sukari perää konsulttipalkkiota järjestämistään Tarjoustalo-urakoista

Uusikaupunki • ke 23.6.2010

Ely-keskus myönsi useita merimetsojen häirintä- ja ampumislupia – häätö linnuille Uudenkaupungin Pohilaisella

Uusikaupunki • ke 23.6.2010

Budjettiraamit puhutti: hallitus panee hösseliksi kesän aikana

Uusikaupunki • ti 22.6.2010

Uudenkaupungin työllisyys koheni jälleen toukokuussa

Uusikaupunki • ti 22.6.2010

Viikaisten koulun ja lukion peruskorjauksen ykkösvaihe alulle ensi vuonna?

Uusikaupunki • ti 22.6.2010

Kirstaan ja Haidukseen ei ehkä tuulimyllyjä – sataman ja Yaran alue parempi sijoituspaikka

Uusikaupunki • ti 22.6.2010

Tulipalo leirikeskuksessa

Poliisiuutiset • ti 22.6.2010

Ministeriön esitys Selkämeren kansallispuistosta valmis: Vakka-Suomi mukana

Uusikaupunki • ti 22.6.2010

Tienvarsilla niitetään elokuun loppuun, vesakoita raivataan syksyyn

Uusikaupunki • ma 21.6.2010

Laitilaan suunnitteilla perhekeskus

Laitila • ma 21.6.2010

Yaran takuu lannoitteen hiilijalanjäljestä ulottuu myös kuluttajan leipäkoriin

Uusikaupunki • su 20.6.2010

Toikkaroi humalassa asuntoautolla

Poliisiuutiset • su 20.6.2010

Ilkivaltaa uimarannalla

Poliisiuutiset • la 19.6.2010

Nuoren miehen uskotaan hukkuneen lauantaiyönä

Uusikaupunki • la 19.6.2010

Laserkeskus lopettaa Loimaan yksikkönsä ja keskittää toimintansa Laitilaan

Laitila • pe 18.6.2010

Jättiputken, jättipalsamin ja kurtturuusun esiintymisestä halutaan taas tietoja

Uusikaupunki • pe 18.6.2010

Tutkittu juttu: Tällainen ihminen on rattijuoppo

Uusikaupunki • pe 18.6.2010

Varsinais-Suomen teillä kuoli viime vuonna 31 henkilöä

Uusikaupunki • to 17.6.2010

Uimahallin peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelma alkuvaiheessa

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Tilinpäätös puhutti – vastuuvapaus sentään heltisi

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Kalannin alueen yhtenäinen peruskoulu saanee nimekseen Kalannin koulu

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Sairaanhoitopiirille uusi johtaja

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Uusikaupunki sai Liikkuva koulu -kokeiluavustusta 26.500 euroa

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Robert Sainio on ”Kaikista karjuista karjuin”

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Santtion leirintäalueelle löytyi yrittäjä Raumalta: ”Tänne ovat myös paikalliset tervetulleita”

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Merikoivulaan 150 hengen juhlatila

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Aamu alkaisi Pakkahuoneelta

Uusikaupunki • ke 16.6.2010

Laitilassa kadonnut löytyi

Poliisiuutiset • ti 15.6.2010

Tarkastuslautakunta moittii ”säästöjen” ymppäämistä budjettiin

Uusikaupunki • ti 15.6.2010

Tarkastuslautakunta haluaa kaupungin yhtiöille jopa päätoimista omistajaohjausta

Uusikaupunki • ti 15.6.2010

Uusikaupunki hakee kaatopaikalle ostajaa

Uusikaupunki • ti 15.6.2010

Sosiaalilautakunta kovana hallitukselle: ”kaupungin menoja ei lisätä”

Uusikaupunki • su 13.6.2010

Vetoomuksessa kansallispuiston puolesta 589 nimeä

Uusikaupunki • su 13.6.2010

Mopoauto päin lyhtypylvästä, toinen vaurioitui

Poliisiuutiset • su 13.6.2010

Vehnäetanoli ei ole vielä kestävä ratkaisu hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Uusikaupunki • pe 11.6.2010

U:gin puhepalveluhankinta: TeliaSoneran kaikki vaatimukset hylättiin

Uusikaupunki • ke 9.6.2010

Kaupunginhallitus ei puolla freinet-koulun laajentumista Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Nuoriso- ja liikuntatoimi uimahalliin ja Seikowiin

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Äänestetään kun kerran alkuun on päästy – myös sataman raskaiden työkoneiden poistoajasta

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Rantakaavan muutoksen lykkääminen viikolla ei auttanut – kaava uudelleen valmisteluun

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Pellon vahingon korvaaminen metsällä nurin kaupunginhallituksessa

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Auto- ja liikennetoimittajat palkitsivat Valmet Automotiven

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Merefesti: Rataveneet kilpailevat Suukarissa viikonloppuna

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Uudestakaupungista parannusta Espoon kaupunki-ilmaan

Uusikaupunki • ti 8.6.2010

Rattijuoppoja viikonloppuna

Poliisiuutiset • ma 7.6.2010

Pohjola-Norden lahjoitti yo-lakit

Uusikaupunki • su 6.6.2010

Ilpo Korhosen eväät ylioppilaille: ”hyvän tyypin” -indeksi ja vuorovaikutustaidot ratkaisevat menestyksen

Uusikaupunki • su 6.6.2010

Metsähallitus: Juuri meriluonto kaipaa eniten suojelua Vakka-Suomessakin

Uusikaupunki • su 6.6.2010

Tekstiilikäsitöitä ja hopeakoruja Perusta

Uusikaupunki • su 6.6.2010

Evira: Itämeren isoa silakkaa, taimenta tai lohta voi syödä 1-2 kertaa kuukaudessa

Uusikaupunki • su 6.6.2010

Mopo ja henkilöauto kolaroivat U:gissa

Poliisiuutiset • pe 4.6.2010

Seurakunta otti ex-puutarhurin oikeudenkäyntikulut ja korvaukset kontolleen

Uusikaupunki • pe 4.6.2010

Pihviä ja bioenergiaa: Uusikaupunkilaisia yrityksiä mukana särkikalojen hyödyntämisessä

Uusikaupunki • pe 4.6.2010

OP-Pohjola-ryhmä laajentaa etujaan: uusi metsävakuutus vuodeksi veloituksetta

Uusikaupunki • pe 4.6.2010

Kevyen liikenteen väylä kaupungista kaupunkiin

Uusikaupunki • to 3.6.2010

UJK lahjoitti valkolakit

Uusikaupunki • to 3.6.2010

V-S Luonnonsuojelupiiri etsii monimuotoisia metsiä säästettäväksi

Uusikaupunki • to 3.6.2010

Leijonat lahjoittivat paukkuliivejä Meripelastajille

Uusikaupunki • to 3.6.2010

Merefesti – uuden kesän alkupotku

Uusikaupunki • to 3.6.2010

Biisitkin kierrätykseen Saarniston koulussa

Uusikaupunki • ke 2.6.2010

Yksityisen päivähoidon kuntalisää koskeva päätös takaisin sosiaalilautakuntaan

Uusikaupunki • ke 2.6.2010

”Se On Selvä” –tapahtumassa istuttiin ”maijassa”

Uusikaupunki • ke 2.6.2010

Ranta-asemakaavan muutos lykkääntyi viikolla

Uusikaupunki • ke 2.6.2010

Aquariuksen yhteyteen keilahalli

Uusikaupunki • ke 2.6.2010

Uudenkaupungin lukio maan 118. lukiovertailussa

Uusikaupunki • ti 1.6.2010

Rattijuoppo Laitilassa

Poliisiuutiset • ma 31.5.2010

Saunajakkarakilpailu kruunasi tihkusateisen Mökkitorin

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Munaistenmetsän kaatopaikka myyntiin – hinta täydellinen arvoitus

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Uusikaupunki ottaa 2 miljoonan euron talousarviolainan

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Ukipolis Oy saa uusiksi omistajiksi Vakka-Suomen viisi muuta kuntaa

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Asfaltointia tehdään tänä vuonna 279.000 eurolla

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Uudessakaupungissa huhtikuussa vireille kaksi konkurssia

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Päiväkoti Merilinnussa kestävä kehitys on osa arkea

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Uusikaupunkilaisista yli puolet asuu yksin tai kaksin

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Turun ammattikorkeakoulun lähdettyä suunta Satakuntaan

Uusikaupunki • ma 31.5.2010

Terveyskeskuslääkärin odotusaika maaliskuussa 2-4 viikkoa

Uusikaupunki • pe 28.5.2010

Selkämereltä nousi viime vuonna 8,4 miljoonan euron silakkasaalis

Uusikaupunki • pe 28.5.2010

Innotele hakee markkinoita tietotekniikan uutuudelleen suurilta talousalueilta

Uusikaupunki • to 27.5.2010

Uudellekaupungille voitto toisensa jälkeen, nyt kuntamarkkinoinnissa

Uusikaupunki • to 27.5.2010

Uuden Apteekin pitkällinen ahtaus loppui vihdoin

Uusikaupunki • to 27.5.2010

Kuntien elinkeinopolitiikasta Uudellekaupungille maan parhaat arviot

Uusikaupunki • to 27.5.2010

Autotehtaalla tehtailtiin autojen lisäksi kultaa aloitekilvassa

Uusikaupunki • to 27.5.2010

Valmet Automotivelle hankintayksikkö Ruotsiin

Uusikaupunki • ti 25.5.2010

Mökkitorilla saunajakkarat järjestykseen!

Uusikaupunki • ti 25.5.2010

Uudenkaupungin työllisyysaste parani selvästi huhtikuussa

Uusikaupunki • ti 25.5.2010

Maakuntaliitto ei halua kansallispuistoa Vakka-Suomen merialueelle

Uusikaupunki • ti 25.5.2010

Ympäristöviranomainen aiheutti vahinkoa Urpoisten harmaahaikaroiden pesinnälle

Uusikaupunki • ti 25.5.2010

Mopoilija pakeni poliisia

Poliisiuutiset • la 22.5.2010

Männäisten vanhan kansakoulun kunnostustyöt maksavat 120.000 euroa

Uusikaupunki • la 22.5.2010

Kun oma äly kiinnostaa se kannattaa testata

Uusikaupunki • pe 21.5.2010

Tarvitaan putkimiestä – tai mainostoimistoa – etsitään yritysrekisteristä!

Uusikaupunki • pe 21.5.2010

Uudenkaupungin, Laitilan ja Mynämäen kevään 2010 ylioppilaat

Uusikaupunki • pe 21.5.2010

Uudenkaupungin väkiluku maaliskuun lopussa 15.892 henkilöä

Uusikaupunki • pe 21.5.2010

Kahden kevarin kolari

Poliisiuutiset • to 20.5.2010

Uudenkaupungin kalasavustamon palo torstaina oli uhkaava – ei henkilöävahinkoja

Uusikaupunki • to 20.5.2010

Postilaatikolle kyytiä

Poliisiuutiset • ke 19.5.2010

Kultasepänliike vanhimpia yrityksiä U:gissa

Uusikaupunki • ke 19.5.2010

Ammattiosaajat Keko- koulutuksessa Uudessakaupungissa

Uusikaupunki • ke 19.5.2010

Hotelli Lännentielle uusi yrittäjä

Uusikaupunki • ke 19.5.2010

Freinet-kouluhanke tupsahti kaupunginhallitukseen – keskusteltiin sentään

Uusikaupunki • ti 18.5.2010

Kaupunki uudistaa toimitilojen ja kiinteistöjen vuokrajärjestelmän

Uusikaupunki • ti 18.5.2010

Pellon tiivistyminen onkin ennakkotapaus – korvausasia uudelleen valmisteluun

Uusikaupunki • ti 18.5.2010

Lausunto kansallispuistosta: kaupunki ja sen hallitus olettavat kuntalaisten olevan yksimielisiä tiekartasta kalastuspuistoon

Uusikaupunki • ti 18.5.2010

Perämoottori voroille

Poliisiuutiset • ti 18.5.2010

Läskillä lukutaitoa -kampanjan loppupunnitus lähestyy!

Uusikaupunki • ti 18.5.2010

Rattijuoppo Varanpääntiellä

Poliisiuutiset • ma 17.5.2010

Uudenkaupungin ralli päättyi 18-vuotiaan kuljettajan kuolemaan

Uusikaupunki • la 15.5.2010

Uusikaupunki ei aio myydä kahteen kertaan palaneen ravintolan tonttia

Uusikaupunki • la 15.5.2010

Elomatic suunnittelee Finnprotein Oy:n soijanjalostamon

Uusikaupunki • pe 14.5.2010

Uudenkaupungin seurakunnan puutarhuri tuomittiin sakkoihin työsyrjinnästä

Uusikaupunki • pe 14.5.2010

Peruutteli päin seiniä torstaina

Poliisiuutiset • pe 14.5.2010

Pikkupoika loukkaantui vakavasti

Poliisiuutiset • pe 14.5.2010

Kaisa Liukkoselle energiyhtiön ympäristöstipendi

Uusikaupunki • ke 12.5.2010

Uusikaupunki mukana kuntamarkkinoinnin SM-semifinaalissa

Uusikaupunki • ti 11.5.2010

Pyhärannassa sekajäte hoituu halvimmalla - Eurajoki ja Rauma Lounais-Suomen halvimmat

Uusikaupunki • ti 11.5.2010

Klapikone kateissa

Poliisiuutiset • ma 10.5.2010

Perusterveydenhuollon yhteistoimintaan ensimmäiset soraäänet Vehmaalta

Uusikaupunki • la 8.5.2010

Kotitarvetuulimyllyjen ja sähköisten kulkupelien latausasemien valmistaja Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • la 8.5.2010

Lounais-Suomen Rannikkomessut Vehmassalmella

Uusikaupunki • pe 7.5.2010

Itäpoiju Varsinais-Suomen paras ketjunsa ruokakauppa

Uusikaupunki • pe 7.5.2010

Etanolitehdas Uuteenkaupunkiin – raaka-aineena vehnä

Uusikaupunki • pe 7.5.2010

Professori Kauko Mäkinen palkittiin Elias Lönnrot -mitalilla

Uusikaupunki • to 6.5.2010

Kasvisruokaa soijasta valmistavasta Finnsoy Oy:stä kaupungin murheenkryyni

Uusikaupunki • to 6.5.2010

Tehy aloittaa ylityö- ja vuoronvaihtokiellon – hoitojonot pitenevät ja leikkaukset lykkääntyvät

Uusikaupunki • ke 5.5.2010

Lähi- ja perushoitajat kutsuvat kaupunkia keskusteluun – kaupunki kieltäytyy

Uusikaupunki • ke 5.5.2010

Jullikka luvattomilla teillä

Poliisiuutiset • ti 4.5.2010

Maakuntaliitto kokoamassa kuntia vastustamaan Selkämeren kansallispuiston rajausta myös Vakka-Suomeen

Uusikaupunki • ti 4.5.2010

Vakka-Suomen Puhelin jakaa osinkoja yli 300.000 euroa

Uusikaupunki • ti 4.5.2010

Lokalahdelle lupa merimetsojen häirintään ja ampumiseen

Uusikaupunki • ma 3.5.2010

Uimahallin remonttiin valmistaudutaan jo nyt

Uusikaupunki • ma 3.5.2010

Avosairaanhoidon vastaanotoille uusi yhteydenottotapa ja uusi yhteinen puhelinnumero

Uusikaupunki • ma 3.5.2010

Äitienpäivän kunniamerkki Paula Koskelle Taivassalosta

Uusikaupunki • ma 3.5.2010

Vappuna, yllätys, rattijuoppoja...

Poliisiuutiset • ma 3.5.2010

Työväen vappu Uudessakaupungissa: Zumbaa vaan ei 'kansainvälistä'

Uusikaupunki • la 1.5.2010

Kestävän kehityksen airut Mirka Muukkonen toi punaisen vapun U:giin

Uusikaupunki • la 1.5.2010

Valmet Automotiven tappio tammi-maaliskuussa 7,1 miljoonaa euroa

Uusikaupunki • la 1.5.2010

Rattijuoppo Äijänpolulla

Poliisiuutiset • pe 30.4.2010

Lohen ja taimenen istutukset alkavat, siianpoikasten esiintymisalueet selvitetään

Uusikaupunki • pe 30.4.2010

Uudestakaupungissa kaksi lintutornia mukana Tornien taistossa

Uusikaupunki • pe 30.4.2010

Tiedesirkus sai 900 koululaiselta varauksettoman suosion

Uusikaupunki • to 29.4.2010

Kirkkoon kuulumaton ei saanut kesätöitä: seurakunta työsyrjinnästä käräjillä

Uusikaupunki • to 29.4.2010

Taivassalolla ei enää liitoshinkua Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • to 29.4.2010

Lokalahdella ammuttua sutta oli ammuttu aikaisemmin useita viikkoja sitten

Poliisiuutiset • ke 28.4.2010

Seikkailun taikaa lasten suurleirillä Haiduksen saaressa Uudessakaupungissa

Uusikaupunki • ke 28.4.2010

Paukkeella ja ihmisäänillä merimetsot Varsinais-Suomesta Satakuntaan

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Potilasyhdistys saa järjestelyapua eurojen sijaan

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Valtuusto putsasi aloitelaatikon – vain yksi aloite takaisin valmisteluun

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Sosiaalilautakunta korotti yksityisten päivähoidon kuntalisää

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Pohitullin koulun kosteusmittaukset tehty – koulutilat kunnossa

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Uudenkaupungin työllisyys parani mutta työttömyysaste edelleen Vakka-Suomen korkein

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Teatteri sai suurimman kulttuuriavustuksen

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Ari Niittyluoto eroon valtuuston demariryhmästä

Uusikaupunki • ti 27.4.2010

Poliisit takaa-ajossa...

Poliisiuutiset • ti 27.4.2010

Satamaliikelaitos ottaa 700.000 euron talousarviolainan – ja rakentaa varastohallin tuontiteräkselle

Uusikaupunki • pe 23.4.2010

Kaupunginjohtaja Kari Koski tyrmäsi hallituksen esityksen kansallispuistosta

Uusikaupunki • pe 23.4.2010

Selkämeren kansallispuisto ulottuu Vakka-Suomen merialueelle

Uusikaupunki • pe 23.4.2010

Susi aiheutti kotieläinvahinkoja vähemmän kuin ennen

Uusikaupunki • pe 23.4.2010

Peura- ja ohituskolari Laitilassa

Poliisiuutiset • to 22.4.2010

Soijan jalostuslaitos ei tarvitse ympäristövaikutusten arviointia

Uusikaupunki • to 22.4.2010

Ulkomaalaisten miesten varasseurue Uudessakaupungissa

Poliisiuutiset • ke 21.4.2010

Laitila haluaa kuntien jätevesisopimukset Vakka-Suomen liikelaitokselle

Uusikaupunki • ke 21.4.2010

Kaupunki myy liiketontin Telmarin Oy:lle

Uusikaupunki • ke 21.4.2010

Valvontaeläinlääkärin virka ympäristöterveydenhuoltoon

Uusikaupunki • ke 21.4.2010

Kaupunki neuvotteli – mutta sai pakit uudesta kaupasta Lokalahdelle

Uusikaupunki • ti 20.4.2010

Rautaisannos energiatietoa klapeista sähköautoon

Laitila • ti 20.4.2010

"Soijapapu voi olla uhka kotimaiselle bioenergian tuotannolle"

Laitila • ti 20.4.2010

Maaperän ja peruskallion lämpö on myös uusiutuvaa energiaa

Laitila • ti 20.4.2010

Uusikaupunki työllistää 40 nuorta

Uusikaupunki • ti 20.4.2010

Uusi luottotietolaki putsasi tuhansien henkilöiden maksuhäriömerkinnät

Uusikaupunki • ti 20.4.2010

Uusikaupunki lohkaisee painatus- ja ilmoituskuluistaan 100.000 euroa

Uusikaupunki • ti 20.4.2010

Kaatopaikan myyntiin tarvitaan lisäselvityksiä

Uusikaupunki • ti 20.4.2010

Sosiaali- ja terveyskeskus piti tammi-maaliskuussa budjettinsa

Uusikaupunki • ti 20.4.2010

Arkeologiakeskus Untamalan ovet kiinni koko vuoden

Laitila • ti 20.4.2010

Autotehtaan paras kaveri: sähköautoille selvitysmies

Uusikaupunki • pe 16.4.2010

”Ympäristöviranomaiset eivät osallistuneet luvan saaneen kivilouhimon suunnitteluun”

Uusikaupunki • to 15.4.2010

Työvene voitti 33 miljoonan alustilauksen Virosta

Uusikaupunki • to 15.4.2010

Uusikaupunki mukana Kotimaan matkailumessuilla

Uusikaupunki • to 15.4.2010

Yara vähensi kasvihuonepäästöt koko muun Uudenkaupungin tasolle

Uusikaupunki • ke 14.4.2010

Laitilan Imperiaali Stout Vuoden Olut Helsinki Beer Festivalilla

Uusikaupunki • ke 14.4.2010

Uusikaupunki ja Laitila saivat rahaa nuorten työpajatoimintaan

Uusikaupunki • ke 14.4.2010

Esitys sosiaali- terveyskeskuksen säästöistä kaupunginhallitukselle ennen kesää

Uusikaupunki • ti 13.4.2010

Murto Masku-Kotiin

Poliisiuutiset • ti 13.4.2010

Soijan tuotannon vastuullisuus alkaa painaa jalostamohanketta

Uusikaupunki • ma 12.4.2010

Työvene Oy tai hollantilaistelakka rakentavat Viron kalleimman aluksen

Uusikaupunki • ma 12.4.2010

Myös johtava lääkäri Lisa Pelttari haki sairaanhoitopiirin johtajaksi

Uusikaupunki • ma 12.4.2010

Murto kesämökkiin Lyökintiellä Pyhämaassa

Poliisiuutiset • ma 12.4.2010

Pahoinpitelyjä ja rattijuoppoja

Poliisiuutiset • su 11.4.2010

Murtoyritys Ketunkalliontien Siwaan

Poliisiuutiset • la 10.4.2010

Sähköautokonsepti myynnissä: Valmet Automotive toivoo sarjatuotantoa Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • la 10.4.2010

OECD ja kansalaisjärjestö vaativat turpeen verotusta

Uusikaupunki • pe 9.4.2010

Vakka-Suomessa ei vielä yhtään tuettua perinnebiotooppia

Laitila • pe 9.4.2010

Haimion talouskeskukselle vihdoin uusi omistaja

Uusikaupunki • pe 9.4.2010

Rattijuoppo Rautilantiellä Vehmaalla

Poliisiuutiset • pe 9.4.2010

Laitilan talous jo kaksi vuotta voitollinen

Laitila • pe 9.4.2010

Vehmaalainen Biovakka ja monikansallinen Gasum suunnittelevat biokaasulaitosta Nastolaan

Uusikaupunki • ke 7.4.2010

Elintarvikeala kolmen päivän lakossa

Uusikaupunki • ke 7.4.2010

Demareiden Kaarina Vikman Tradekan edustajistoon

Uusikaupunki • ke 7.4.2010

Joukkotappelu Saarnitiellä

Poliisiuutiset • ma 5.4.2010

Merimetsokannan rajoittaminen vielä tänä keväänä epävarmaa

Uusikaupunki • su 4.4.2010

Ruohometsän kansa pääroolissa lankalauantaina torilla

Uusikaupunki • su 4.4.2010

Pääsiäisen poliisiuutisia

Poliisiuutiset • su 4.4.2010

Pakkahuoneenkujalle ranta-asuntoja ja putiikkeja

Uusikaupunki • la 3.4.2010

Yaran Uudenkaupungin tehtaan päästöt kasvoivat viime vuonna

Uusikaupunki • la 3.4.2010

Viiden kopla pohtimaan Taivassalon hallituksen erottamista

Uusikaupunki • la 3.4.2010

Varsinaissuomalaisista 340.000 samaan terveydenhuollon päivystykseen

Uusikaupunki • la 3.4.2010

Peräänajo Vehmaalla

Poliisiuutiset • pe 2.4.2010

Korihaiden autoarvonta suoritettu, voittoarpa on nro 1251

Uusikaupunki • pe 2.4.2010

Vakka-Suomen Osuuspankki sulkee konttorin Pyhämaassa

Uusikaupunki • to 1.4.2010

Ulkopuolisen konsultin selvitystyö toi lääkkeet kuraiseen U:gin taloudenhoitoon

Uusikaupunki • to 1.4.2010

SuPerin Palomäki: Uudenkaupungin hoiva- ja hoitolaitosten lomautukset peruttava

Uusikaupunki • ke 31.3.2010

Myös maakuntaliitto avitti Kanervaa seminaarimaksuilla

Uusikaupunki • ke 31.3.2010

Tikkutiistain tilinpäätöspuheet: Uudenkaupungin talous tappiollinen ensimmäisen kerran 15 vuoteen

Uusikaupunki • ti 30.3.2010

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja kuolonkolariin

Poliisiuutiset • ti 30.3.2010

Maakuntaliiton puheenjohtajaa epäillään lahjuksen ottamisesta

Uusikaupunki • ti 30.3.2010

Nuorisovaltuusto esittää beach-koriksen pelipaikaksi Sorvakkoa

Uusikaupunki • ti 30.3.2010

Lukiolaisille makuja ja kestävää kehitystä

Uusikaupunki • ti 30.3.2010

Kevättulvan huippu pääsiäisen jälkeen – jäät jo vaarallisia

Uusikaupunki • ma 29.3.2010

Kaupungin palvelut kohtuullisia mutta talous erittäin heikko

Uusikaupunki • su 28.3.2010

Kari Koski: ”Ei ollut tarkoitus vaarantaa ihmisten turvallisuutta”

Uusikaupunki • su 28.3.2010

Rattijuoppoja, rattijuoppoja...

Poliisiuutiset • su 28.3.2010

Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus Uudessakaupungissa lauantaina

Poliisiuutiset • su 28.3.2010

Uuteenkaupunkiin suunnitteilla saariston ”pieni rengastie”

Uusikaupunki • la 27.3.2010

Jurmon saaresta nyt kaksi kolmaosaa luonnonsuojelualueena

Uusikaupunki • la 27.3.2010

Länsi-Suomeen muhkea sosiaali- ja terveydenhuollon rahoituspotti

Uusikaupunki • pe 26.3.2010

Iltapäivätoiminnan ilmoittautumisaika käynnissä

Uusikaupunki • pe 26.3.2010

Furuno -tutka-antenni varastettu

Poliisiuutiset • pe 26.3.2010

Earth Hour: Uusikaupunki sammuttaa valot tunniksi

Uusikaupunki • pe 26.3.2010

Kaikki eivät hyväksy loukkaantuneiden susien tappolupia

Uusikaupunki • pe 26.3.2010

Sauli Lalla voitti Idea-Vakka kilpailun

Uusikaupunki • to 25.3.2010

Lasten datamasiina Omppu voitti ”lukiodiilin” ekoyrittämisen tehtävän

Uusikaupunki • to 25.3.2010

Uudessakaupungissa työttömiä helmikuun lopussa 31 vähemmän kuin kuukautta aikaisemmin

Uusikaupunki • ke 24.3.2010

Taivassalon kunnanhallitus aiotaan erottaa

Uusikaupunki • ke 24.3.2010

Pataässä tekee tarvittaessa 2.600 ruoka-annosta päivässä

Uusikaupunki • ke 24.3.2010

Loukkaantunut susi lopetettiin Uudenkaupungin saaristossa

Poliisiuutiset • ti 23.3.2010

Pohitullin koulun tilat mikrobi-itiöiden osalta normaalia parempia

Uusikaupunki • ti 23.3.2010

Uusikaupunkilaiselle Eva-sähköautolle etsitään ostajaa

Uusikaupunki • ma 22.3.2010

Murto Siwaan sunnuntaiaamuna

Poliisiuutiset • su 21.3.2010

Pyhämaan Ketteliin luonnonsuojelualue – tuulimyllyhanke väistyi

Uusikaupunki • la 20.3.2010

Uudenkaupungin väkiluku laski viime vuonna vain 13:lla – alle kouluikäisten määrä kasvoi 24:llä

Uusikaupunki • pe 19.3.2010

Uraauurtava sisäilmatutkimus löysi vahvoja solumyrkkyjä hometaloista

Uusikaupunki • to 18.3.2010

Ulosmarssi lautakunnasta päätti kokouksen lyhyeen

Uusikaupunki • to 18.3.2010

Valtionavustus Uudenkaupungin museolle

Uusikaupunki • ke 17.3.2010

Poliisi EI tutki kouluverkkoasiaa

Uusikaupunki • ke 17.3.2010

Alapohjan lahonnutta betonilaudoitusta poistetaan Pohitullin koulussa

Uusikaupunki • ma 15.3.2010

Uusikaupunkilainen yhdistys Pikku Puu perustaa koulun Nigeriaan

Uusikaupunki • su 14.3.2010

Turun Osuuskauppa investoi tulokseensa miljoonaloven

Uusikaupunki • su 14.3.2010

Kuittikauppaa Varsinais-Suomessa

Poliisiuutiset • pe 12.3.2010

Peltikolareita ja pahoinpitely

Poliisiuutiset • pe 12.3.2010

Uusikaupunki jälleen mukana maailman valottomassa tunnissa

Uusikaupunki • pe 12.3.2010

Ammattiopisto Novida liikelaitos on velaton ja varakas

Uusikaupunki • to 11.3.2010

Puhallusratsia torstaina, yksi kärähti

Poliisiuutiset • to 11.3.2010

Nuorten aloitekanava sai valtiolta 7.000 euroa

Uusikaupunki • to 11.3.2010

Autoilijat: ”Lisää leveän keskialueen tiemerkintöjä”

Uusikaupunki • to 11.3.2010

Kalamestarin koulutus vielä tänä vuonna Novidaan

Uusikaupunki • to 11.3.2010

Vakkasuomalainen soittaa hätätilanteessa edelleen Turkuun

Uusikaupunki • ti 9.3.2010

Kaupunginhallitus suunnittelee jäsenensä toimien rajoittamista

Uusikaupunki • ti 9.3.2010

Taivassalossa uusi yritys Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • ma 8.3.2010

Rattijuoppo Rantakadulla

Poliisiuutiset • su 7.3.2010

Kuolema vaanii ja poliisi valvoo maalis-huhtikuussa kasitiellä

Uusikaupunki • su 7.3.2010

Kalannin yhtenäiskoulu aloittaa elokuussa, pöytäkirjamerkinnöissä epäselvyyksiä

Uusikaupunki • la 6.3.2010

Hyvin hoidettu ja rakennettu ympäristö palkitaan vuosittain

Uusikaupunki • pe 5.3.2010

Euromarket pesi kasvonsa uuden konseptin mukaiseksi

Uusikaupunki • pe 5.3.2010

Rattijuoppoja, rattijuoppoja, rattijuoppoja...

Poliisiuutiset • to 4.3.2010

Auto- ja kuljetusalan lakko päättyi lyhyeen

Uusikaupunki • ke 3.3.2010

Uudenkaupungin pinta-ala ennallaan kuluneet neljä vuotta

Uusikaupunki • ke 3.3.2010

Valmet Automotivelle uusi kehitysjohtaja

Uusikaupunki • ke 3.3.2010

Peltikolari ja huumekuskeja

Poliisiuutiset • ke 3.3.2010

Kiinteistö Oy Nuorisokoti myytiin Liikunta Salin Oy:lle

Uusikaupunki • ke 3.3.2010

Säästöpankki kasvatti merkittävästi luottokantaansa

Uusikaupunki • ke 3.3.2010

Uusikaupunki ja Pyhäranta saivat rahaa perusopetuksen laadun kehittämiseen

Uusikaupunki • ke 3.3.2010

Uusikaupunki ajaa terveyden- ja vanhustenhuollon menoja kohti maan keskiarvoa

Uusikaupunki • ke 3.3.2010

Valmet Automotive sähköisen ajoneuvoteknologian eturivissä

Uusikaupunki • ti 2.3.2010

Juhlavuoden kuusi katkottu...

Poliisiuutiset • ti 2.3.2010

Delegaatiota kumppanuuskaupunkien konferenssiin Etelä-Saksaan ei lähetetä

Uusikaupunki • ti 2.3.2010

Viisi koulua kiinni elokuussa - hallinto-oikeus antoi luvan päätöksen täytäntöönpanoon

Uusikaupunki • ma 1.3.2010

Maanantaiyönä rattijuoppo KT 43:lla

Poliisiuutiset • ma 1.3.2010

Kymmenen hengen delegaatio kumppanuuskaupunkien konferenssiin Etelä-Saksaan

Uusikaupunki • su 28.2.2010

Kaupunki voi ostaa henkilöstölleen edelleen Romantiikka-sarjan pöytähopeaa

Uusikaupunki • su 28.2.2010

Rattijuoppoja ja liikennevahinkoja

Poliisiuutiset • la 27.2.2010

Viime kevään ylioppilaista yli kolmasosa ammattikorkeakouluihin

Uusikaupunki • pe 26.2.2010

Uudenkaupungin Kukonmäkeen uusia pienpuutaloja

Uusikaupunki • to 25.2.2010

Lännen Omavoima Oy toimittaa kaupungille sähkön tulevaisuudessakin

Uusikaupunki • to 25.2.2010

Omakotitalo paloi Laitilassa

Poliisiuutiset • to 25.2.2010

Vakka-Suomessa tuotettiin kallista terveyden- ja vanhustenhuoltoa

Uusikaupunki • ke 24.2.2010

Valmet Automotivelta Geneven autonäyttelyssä vihreä värisuora

Uusikaupunki • ke 24.2.2010

Peltikolari Pilppulantiellä Laitilassa

Poliisiuutiset • ke 24.2.2010

Erikoissairaanhoidon jono joulukuun lopussa 6008 henkilöä

Uusikaupunki • ke 24.2.2010

Työttömyyden synkistämän Uudenkaupungin työllisyysaste parani tammikuussa

Uusikaupunki • ti 23.2.2010

Valtuuston kokous ei enää paikallisella tv-kanavalla

Uusikaupunki • ti 23.2.2010

Kolareita maanantaina

Poliisiuutiset • ti 23.2.2010

Taivassalon yhdistyminen Uuteenkaupunkiin kaatui Taivassalon valtuustossa

Uusikaupunki • ma 22.2.2010

Pohitullin koulun ”homeet” tutkitaan

Uusikaupunki • ma 22.2.2010

Puutteellinen tiedotus kaupungin asioista johtaa kovaan keskusteluun blogeissa ja sosiaalisessa mediassa

Uusikaupunki • ma 22.2.2010

Taantumavuosi 2009 toi myös yllätyksen: ”Luottotappioita ei lainkaan”

Uusikaupunki • ma 22.2.2010

Soijajalostamolla kova kilpailija Kaliningradissa

Uusikaupunki • la 20.2.2010

Rakennusalan kuittitehtailusta 30 miljoonan euron vahingot

Uusikaupunki • pe 19.2.2010

Valitse Uusikaupunki 2010 -esite jaetaan joka kotiin

Uusikaupunki • pe 19.2.2010

Lokalahden Osuuspankki maksoi asiakkailleen bonuksia 99 000 euroa

Uusikaupunki • pe 19.2.2010

Matkailuoppaiden opasruusu Arja Forsellille

Uusikaupunki • to 18.2.2010

Kiven louhinnalle ja murskaukselle ympäristölupa

Uusikaupunki • to 18.2.2010

Laitilaan suurkanala - hajuhaittoja arvioidaan huolella

Laitila • to 18.2.2010

Vakka-Suomen sairaalan asemasta keskustellaan

Uusikaupunki • to 18.2.2010

Aikuiskoulutuksella tullaan asiantuntijoiksi ja mennään töihin

Uusikaupunki • to 18.2.2010

R. Laaksonen Oy on vaihtanut nimensä

Laitila • ke 17.2.2010

Kippis! - kaupunki skoolasi soijajalostamolle

Uusikaupunki • ke 17.2.2010

Soijajalostamon rahoittaa maailman suurin investointipankki

Uusikaupunki • ke 17.2.2010

Uudenkaupungin ”soijakummi” Mihail Prohorov: Tehottomuus bisneksenteon suurin riski

Uusikaupunki • ke 17.2.2010

Taivassalon ja Uudenkaupungin hallitukset valmiit kuntaliitokseen

Uusikaupunki • ke 17.2.2010

Kaupunginhallitus kävelee lautakuntien yli ja lomauttaa

Uusikaupunki • ke 17.2.2010

Kirkon ei sallittaisi käyttää sanaa 'turvapaikka'

Uusikaupunki • ke 17.2.2010

Terästä voi saada nyt edullisesti Hepokarista

Uusikaupunki • ti 16.2.2010

Haimion talouskeskuksen hintaa alennettaneen 20.000 euroa

Uusikaupunki • su 14.2.2010

Uudenkaupungin talous ui syvällä suossa

Uusikaupunki • la 13.2.2010

Kuntaliitoksen sopimuksesta ei valitettu

Uusikaupunki • la 13.2.2010

Neapo Oy Viikaisten talojen rakentajaksi?

Uusikaupunki • la 13.2.2010

Maksuliikenteestä enää pari prosenttia pankin tiskillä

Uusikaupunki • pe 12.2.2010

Autotehdas esittelee Genevessä konseptiautonsa Evan

Uusikaupunki • pe 12.2.2010

"Lomautukset ristiriidassa yhtenäiskouluun siirtymisen kanssa"

Uusikaupunki • pe 12.2.2010

Myös kulttuurilautakunnalta "EI" lomautuksille

Uusikaupunki • pe 12.2.2010

Kaunisto mukaan Keskustan puheenjohtajakisaan

Laitila • pe 12.2.2010

Lannoitevalmistaja Yara mukaan pelloilta Itämereen valuvan fosforin vähentämiseksi

Uusikaupunki • pe 12.2.2010

Koulutuslautakunnalta tyly "EI" opettajien lomautuksille

Uusikaupunki • ke 10.2.2010

Runsas lumikerros katoilla voi tuoda jääpuikkovaaran jalankulkijoille

Uusikaupunki • ke 10.2.2010

Koulujen henkilöstö säästölomalle, opettajat lomalle koulutuspäiviksi

Uusikaupunki • ti 9.2.2010

Valmet Automotiven tulos rajusti alamäkeen: tappio viime vuonna 8,2 miljoonaa euroa

Uusikaupunki • ti 9.2.2010

Nuorten Pointti-verkkopalvelu laajeni Vakka-Suomen kuntiin

Uusikaupunki • ti 9.2.2010

Hepokari sai upouuden 1,45 miljoonaa euroa maksaneen satamanosturin

Uusikaupunki • ma 8.2.2010

Meppi Mitro Repo: Haluan olla ihmisen ääni Euroopassa

Uusikaupunki • su 7.2.2010

Toiveelle omasta sairaalasta tukea hallitukselta

Uusikaupunki • su 7.2.2010

Merialueen kalansaalis edelleen kasvussa

Uusikaupunki • pe 5.2.2010

Uudenkaupungin huoltosuhde putosi vuodessa rajusti

Uusikaupunki • pe 5.2.2010

Kuntaliitos ei uusikaupunkilaisia kiinnostanut

Uusikaupunki • to 4.2.2010

Kouluverkon uudistusta koskevat järjestelyt jo käynnissä

Uusikaupunki • ti 2.2.2010

Johanna Ruoranen: ”En pidä itseäni esteellisenä”

Uusikaupunki • ti 2.2.2010

Perusopetuksen ryhmäkoot pienenevät 136.500 eurolla

Uusikaupunki • ti 2.2.2010

Sataman ahtaajilla työnseisaus tänään

Uusikaupunki • ti 2.2.2010

Saab vihdoin kaupaksi Spykerille

Uusikaupunki • ma 1.2.2010

Kultaa Uudenkaupungin markkinoinnille

Uusikaupunki • ma 1.2.2010

Kaukolämmön hinta nousee

Uusikaupunki • la 30.1.2010

Kiinteistö Oy Nuorisokoti pannaan myyntiin

Uusikaupunki • la 30.1.2010

Kaupunginhallituksen kokouksen palkkiot Haitiin

Uusikaupunki • la 30.1.2010

Kaupunki kunnostaa Comol Oy:n toimitiloja 100.000 eurolla

Uusikaupunki • la 30.1.2010

Sudet lahtasivat peuroja

Uusikaupunki • pe 29.1.2010

Ympäristöministeri Paula Lehtomäki: "Kansallispuisto ja kalastuselinkeino mahtuvat samalle merialueelle"

Uusikaupunki • pe 29.1.2010

Kaupunginhallitukselta jyrkkä ei kansallispuistolle

Uusikaupunki • pe 29.1.2010

Super toivoo ettei kaupunki lomauta lähi- ja perushoitajia

Uusikaupunki • to 28.1.2010

Haaveena uniikki huvivene merialumiinista?

Uusikaupunki • ke 27.1.2010

Ravakka ry:lle eniten maataloustukea Vakka-Suomessa

Laitila • ti 26.1.2010

Uusikaupunki sukelsi joulukuussa työttömyyteen maakuntaa nopeammin

Uusikaupunki • ti 26.1.2010

Yli tuhat nähnyt Molotoffin

Laitila • ma 25.1.2010

Hartela Oy aloittanut Janhuanniemellä

Uusikaupunki • su 24.1.2010

Kuntarakennuttajat Oy ajaa kaupunkia asuntomarkkinoille Janhuanniemellä

Uusikaupunki • su 24.1.2010

Kansanedustajista eniten maataloustukea Timo Kaunistolle

Laitila • la 23.1.2010

Vain media vahtii kuntien salailevaa hallintokulttuuria

Uusikaupunki • la 23.1.2010

Maatiloille oma ”hinkuhanke” ja energiaohjelma

Uusikaupunki • pe 22.1.2010

Vakka-Suomen kansalaisopistolle laatupalkinto

Uusikaupunki • to 21.1.2010

Fisker Automotive sai Karmojen rahoituksen kuntoon

Uusikaupunki • to 21.1.2010

Päätös kivilouhimon ympäristöluvasta siirtyi

Uusikaupunki • ke 20.1.2010

Säästösopimus ”talkoovapaista” kolmen järjestön kanssa

Uusikaupunki • ke 20.1.2010

Sataprosenttista biolämmitysöljyä

Uusikaupunki • ke 20.1.2010

Rovina Oy on nyt Sybimar Oy

Uusikaupunki • ke 20.1.2010

Kalastajan arkipäivä siirtynyt ulkomereltä rannikkovesille

Uusikaupunki • ke 20.1.2010

Kunnat mukana matkamessuilla

Uusikaupunki • ke 20.1.2010

Vientipalkinto Vahterus Oy:lle

Uusikaupunki • ti 19.1.2010

Uudenkaupungin kouluverkkopäätös rassaa - valmistelusta ja muista tapahtumista myös rikosilmoitus

Uusikaupunki • ma 18.1.2010

Kansanedustajat vahvoja kalastuspuiston tukijoita

Uusikaupunki • la 16.1.2010

Ainekset ja eväät kalatalouden tulevaisuudelle olemassa

Uusikaupunki • la 16.1.2010

Vakkasuomalaisen kalastuspuistoväen mitta täynnä

Uusikaupunki • la 16.1.2010

U:gin Yrittäjät ry palkittiin paikallisyhdistyspalkinnolla. Noppe Oy Merefest -kumppaniksi

Uusikaupunki • pe 15.1.2010

Rikokset vähentyneet

Poliisiuutiset • pe 15.1.2010

Ideavakka -kilpailu käynnissä

Uusikaupunki • pe 15.1.2010

Laitilan Puhelin jakaa 100.000 euroa ostohyvityksinä vuodelta 2009

Laitila • to 14.1.2010

Soijajätti toimii jo Suomessa

Uusikaupunki • to 14.1.2010

Joulukonsertin tuotosta osa lapsille

Uusikaupunki • ke 13.1.2010

Ukipolis ja V-S Kehityskeskus yhteen

Uusikaupunki • ke 13.1.2010

Selvitystyö perustason erikoissaairaanhoidosta käynnistyi

Uusikaupunki • ti 12.1.2010

Allekirjoittajina myös koulujen sulkemisen puolella olleita

Uusikaupunki • ti 12.1.2010

Neuvolat saman katon alla

Uusikaupunki • ti 12.1.2010

Vehmaa verojen osalta Vakka-Suomen kallein asuinkunta

Uusikaupunki • ma 11.1.2010

Ognjen Kuzmic loppukaudeksi Lapualle

Uusikaupunki • ma 11.1.2010

Finnprotein Oy hoitaa soijajalostamon tulon Uuteenkaupunkiin

Uusikaupunki • ma 11.1.2010

Uusia hiihtolatuja Kasarminlahdelle

Uusikaupunki • ma 11.1.2010

Lasten ja nuorten lukuhalu vähentynyt

Uusikaupunki • ma 11.1.2010

 
Mainoksia
 
Mainoksia

Aluesanomat • Alinenkatu 12 • 23500 Uusikaupunki

Verkkopalvelun säännöt Takaisin ylös